Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

6ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 
Ναύπακτος, 30 Μαΐου 2012 
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας το 6ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ». 
Εκδήλωση θεσμός στο χορωδιακό τραγούδι, που συνδιοργανώνεται για έκτη συνεχόμενη διετία από το Δήμο Ναυπακτίας και τη Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου. 
Κατά την πρώτη ημέρα των διήμερων εκδηλώσεων του 6ου Δι.Χο.Φε.Ν., έγινε αφιέρωμα στον παγκοσμίως αναγνωρισμένο Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη. Η Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου ερμήνευσε τραγούδια του συνθέτη και διαβάστηκαν αποσπάσματα κειμένων από ... το βιβλίο του συγγραφέα Γιώργου Λογοθέτη, «ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ». Στην εκδήλωση συμμετείχε ως σολίστ και ο γνωστής ερμηνευτής Κώστας Μακεδόνας. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Δημοτικής Παιδικής Χορωδίας «Μίκης Θεοδωράκης», που επανασυστήθηκε και συμμετείχε στη μεγάλη γιορτή. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, κ. Ιερόθεος, ο Δήμαρχος Δωρίδας κ. Γ. Καπετζώνης, ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Ευστ. Τσούκαλος, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Καβάγιας, ο συγγραφέας και δημοσιογράφος κ. Γιώργος Λογοθέτης, φορείς της πόλης μας και πλήθος κόσμου. 
Τη δεύτερη ημέρα του 6ου Δι.Χο.Φε.Ν. πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος χορωδιακός διαγωνισμός, όπου διαγωνίστηκαν χορωδίες από όλη την Ελλάδα. 
Η Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από τους Ηλία Ανδριόπουλο (πρόεδρο), Γιάννη Σπανό και Δημήτρη Τυπάλδο, έδωσε την πρώτη θέση στην Χορωδία Δημοτικής Ενότητας Δήμου Κέρκυρας, τη δεύτερη θέση στην Μικτή Χορωδία Μουσικού Ομίλου Σπάρτης και την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Χορωδία Ρεθύμνου Chorus ‘87 και το Χορωδιακό Εργαστήρι Λαμίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ