Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Τραμπουκισμούς σε βάρος εκπαιδευτικών καταγγέλει η Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλ-νίας

Το τελευταίο διάστημα το ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας έχει γίνει αποδέκτης καταγγελιών σχετικά με απαράδεκτες συμπεριφορές γονέων ή κηδεμόνων μαθητών προς τους καθηγητές ή τους διευθυντές των σχολείων, προσπαθώντας να επιβάλουν τη θέλησή τους. Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δ.Σ.της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας η οποία σημειώνει:

«Οι συμπεριφορές αυτές σε πολλές περιπτώσεις έχουν φτάσει στα όρια της εξύβρισης, των απειλών, των τραμπουκισμών ακόμα και της τρομοκράτησης. Το ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας τάσσεται στο .....
πλευρό των συναδέλφων και καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τέτοιου είδους ενέργειες που έχουν στόχο εκπαιδευτικούς λειτουργούς οι οποίοι επιτελούν ένα πολύ δύσκολο έργο κάτω από αντίξοες συνθήκες. 
Το ΔΣ δηλώνει ότι θα είναι αρωγός σε κάθε είδους βοήθεια του ζητηθεί σε περίπτωση που υπάρξουν επίσημες καταγγελίες εκ μέρους των συναδέλφων».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ