Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Με δημοκρατικές διαδικασίες απαντάει ο Δημ. Σταμάτης στους επικριτές του.
Αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην «Πανδημοτική Πρωτοβουλία-Συνεργασία» φέρεται να είναι o Δημήτρης Σταμάτης και συγκαλεί ανοιχτή γενική συνέλευση όλης της παράταξης την Τετάρτη, ώρα 7μμ στο κέντρο coconut.   
Ο κ. Σταμάτης, μετά και τις ομφαλοσκοπήσεις ορισμένων δημοτικών συμβούλων της ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗΣ, αλλά και την αμφισβήτηση που προσπαθούν εντέχνως να παρουσιάσουν προς το πρόσωπο του, "στελέχη" και κάποιοι απο τη ΝΔ, για το λόγο ότι εντάχθηκε στο κόμμα Καμμένου (εκλέχθηκε μάλιστα βουλευτής) και την σφοδρή του αντιπαράθεση με τη ΝΔ, επειδή διαδίδουν ότι δεν μπορεί να εκφράζει την συγκεκριμένη δημοτική παράταξη στο Αγρίνιο ο ίδιος φέρεται αποφασισμένος πλέον να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. 
Αντί της ουσιαστικής αντιπολίτευσης, που οφείλουν να κάνουν, προσπαθούν κάποιοι από αυτούς να επωφεληθούν για την επόμενη μέρα... έλεγε φίλος της κίνησης. Μάταιος κόπος όμως..... 
Υπάρχουν ακόμη εκείνοι που δεν έχουν καταλάβει ότι το διακύβευμα των δημοτικών εκλογών του 2010 δεν ήταν αμιγώς κομματικό αλλά συνεργατικό αντιμνημονιακό και εαν τίθεται θέμα αθέτησης θέσεων και συμφωνηθέντων πρέπει να ψαχτούν όλοι αυτοί που έκαναν κολοτούμπες τον τελευταίο καιρό, αρνούμενοι ότι είχαν υποσχεθεί στον Αγρινιώτικο λαό!
Για το λόγο αυτό συγκαλεί γενική συνέλευση, όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος όλων των μελών της παράταξης, όχι μόνο της δημοτικής ομάδας, αλλά με όλους τους υποψήφιους, που θα γίνει στο Αγρινίου, το απόγευμα της Τετάρτης 30 Μαΐου.
Εκεί αναμένεται να τοποθετηθεί σχετικά με την πολιτική στάση του, την συνεργασία του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και σύμφωνα με πληροφορίες, να ξεκαθαρίσει πως είναι προσηλωμένος στην αντιμνημονιακή πολιτική που υπήρξε «σημαία» της ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, προεκλογικά, αλλά και μετεκλογικά. «Δεν είναι ο Δημήτρης Σταμάτης που άλλαξε την στάση του. Υπήρξε πάντα συνεπής, άλλοι το έπραξαν αυτό», λέει χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής, οπότε η γενική συνέλευση της Τετάρτης, αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο για την παρέμβασή του, όσο και για τις τοποθετήσεις-παρεμβάσεις μελών της παράταξης που όμως μαθαίνουμε θα ζητήσουν εξηγήσεις για πολλά θέματα για την στάση της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ