Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»

"Άνοιγμα" στην Ισπανόφωνη αγορά της Ελλάδας καθώς και στους Έλληνες που ασχολούνται με την εκμάθηση της ισπανικής γλώσσας κάνει ο Δήμος Ναυπακτίας με τη συνεργασία του με το Ινστιτούτο «Θερβάντες» της Αθήνας. 
Συγκεκριμένα, αναδεικνύοντας την ονομασία "Lepanto", γνωστή, ιστορικά, στην Ιβηρική και όχι μόνο Χερσόννησο, ο Δήμος, μετά από εισήγηση και μεσολάβηση της εταιρίας συμβούλων του, έχει παρουσία αυτή την εβδομάδα με προωθητικό υλικό στις εκδηλώσεις λογοτεχνίας τις ...... οποίες παρακολουθούν διπλωμάτες και άλλοι προσκεκλημένοι από τα ισπανόφωνα κράτη καθώς και Έλληνες σπουδαστές του Ινστιτούτου. 
Το 4ο Ιβηροαμερικανικό Φεστιβάλ «Λογοτεχνία Εν Αθήναις» που διοργανώνει το Ινστιτούτο Θερβάντες, το πολιτιστικό περιοδικό Sol Latino και το Ίδρυμα Μαρία Τσάκος, θα κορυφωθεί μεθαύριο Σάββατο 23 Ιουνίου, Διεθνή Ημέρα των Ισπανικών, όπου θα γίνει απονομή των βραβείων διηγήματος στους τρείς πρώτους νικητές στους οποίους θα παρασχεθεί από ξενοδοχεία της Ναυπάκτου δωρεάν διαμονή με ταυτόχρονη παρουσίαση του προορισμού στους παρευρισκόμενους, στο πλαίσιο της σχετικής εκδήλωσης που διοργανώνεται. Τα βραβεία-φιλοξενίες θα απονείμει η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας. 
Χαρακτηριστικό της σοβαρότητας της εκδήλωσης αλλά και της σημασίας για την προβολή της Ναυπακτίας είναι ότι υποστηρίζεται από τις πρεσβείες της Κολομβίας, του Εκουαδόρ, της Αργεντινής, της Βραζιλίας, της Χιλής , του Μεξικού ,του Περού, της Πορτογαλίας, της Ουρουγουάης, της Κούβας του Παναμά και, φυσικά, της Ισπανίας καθώς και από το Ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ