Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννενα για τον Ταξιάρχη Θανέλλα που Έμεινε Ελεύθερος από τον Τηλυκράτη Λευκάδος

Την περίπτωση του Ταξιάρχη Θανέλλα (κατάγεται από τη Νέα Αβώρανη Αγρινίου) εξετάζουν στον ΠΑΣ, που την σεζόν που μας πέρασε έκανε πολύ καλή χρονιά με τον Τηλυκράτη. 
Στο στόχαστρο του ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Ταξιάρχης Θανέλλας, που έμεινε ελεύθερος από τον Τηλυκράτη.
Ο 21χρονος μέσος έκανε μια πολύ καλή σεζόν και ήταν .....
από τους πολυτιμότερους παίκτες της τρελής πορείας της ομάδας από την Λευκάδα, που λίγο έλειψε να κάνει το... θαύμα και να ανέβει στη Β' Εθνική.
Πάντως, ο ΠΑΣ δεν είναι ο μόνος που «γλυκοκοιτάει» τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, αφού η απόδοσή του έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο γύρο από το όνομά του.
Σε συνδυασμό με το γεγονός πως είναι ελεύθερος και δεν θα χρειαστεί χρηματικό αντάλλαγμα για την απόκτησή του, η περίπτωσή του Θανέλλα γίνεται ιδιαίτερα ελκυστική, με τον ανταγωνισμό για τον ΠΑΣ να γίνεται μεγάλος.
Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ δεν θέλει τέτοια ντόπια ταλέντα; Ως πότε θα τρώμε στη μάπα στο Αγρίνιο τον κάθε γυρολόγο; Ο κ. Κωστούλας πουλάει ή αγοράζει; 
Με πληροφορίες από το   www.gazzetta.gr και το http://wwwlefkaslive.blogspot.gr/
Φώτο Ρεπορτάζ Ρεπόρτερς Nionios και Μανάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ