Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Νέες εκλογές τους επόμενους μήνες βλέπουν σχεδόν οι μισοί Έλληνες στην πρώτη μετεκλογική έρευνα

Το 48% των πολιτών εκτιμά ότι θα οδηγηθούμε σύντομα σε εκλογές, ενώ το 46% σημειώνει ότι η κυβέρνηση θα παραμείνει 1-2 χρόνια, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis, η οποία παρουσιάζεται στον «Επενδυτή» του Σαββάτου. Το 57% εκφράζεται θετικά απέναντι στην κυβέρνηση.
Μοιρασμένο εμφανίζεται το εκλογικό σώμα ως προς το Μνημόνιο, αφού το 48% θέλει άμεση καταγγελία και το 48% τήρηση και μελλοντική βελτίωση, γεγονός που δείχνει ότι οι ισορροπίες πλέον κινούνται σε οριακά σημεία.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ποιοτικά στοιχεία που οι ......... νέοι διαφοροποιούνται πλήρως με τους γηραιότερους: οι ερωτηθέντες 18-34 ετών σε ποσοστό 66% ζητούν την καταγγελία του Μνημονίου, ενώ οι ερωτηθέντες άνω των 65 ετών σε ποσοστό 67% την τήρηση και μελλοντική βελτίωση.
Η τηλεφωνική πανελλαδική έρευνα πραγματοποιήθηκε το διάστημα 3-4 Ιουλίου 2012 σε δείγμα 801 πολιτών άνω των 18 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ