Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΕΜΥ: Εκτακτο δελτίο πρόγνωσης για καύσωνα

ΕΜΥ: Εκτακτο δελτίο πρόγνωσης για καύσωνα





















Οι υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα μας θα εξακολουθήσουν και τις επόμενες τουλάχιστον…
6 με 7 ημέρες, με μικρές αυξομειώσεις. 
Πιο συγκεκριμένα: 
1. Στην Αττική η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται από την Τρίτη (10-7-2012) να φτάσει τους 39° και πιθανόν από την Τετάρτη (11-7-12) τους 40° Κελσίου.
2. Στη Θεσσαλία, στη Στερεά, στην Εύβοια και στην Πελοπόννησο μέχρι την Τρίτη (10-7-12) η θερμοκρασία θα φτάσει τους 39° και κατά τόπους στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας τους 40° χωρίς να αποκλείεται μεσοβδόμαδα να αγγίξει και τους 41° Κελσίου.
3. Στη Μακεδονία και τη Θράκη μέχρι την Πέμπτη (12-7-12) τους 37° Κελσίου και κατά περιόδους τους 38° με 39° βαθμούς Κελσίου. 
4. Στην Ηπειρο τους 37° με 38° και μεσοβδόμαδα κατά τόπους τους 39° Κελσίου. 
5. Στο Ιόνιο κατά μέσο όρο η θερμοκρασία δεν θα υπερβεί τις πιο ζεστές ημέρες τους 36° με 37° Κελσίου. 
6. Στα νησιά του Αιγαίου οι θερμοκρασίες δεν θα ξεπεράσουν τους 35° με 36° Κελσίου και μόνο στη νότια Κρήτη από την Τρίτη (10-7-2012) κατά τόπους και κατά διαστήματα η θερμοκρασία θα φτάνει τους 38° με 39° Κελσίου.
tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ