Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Πρωτοφανής διασυρμός της ΔΗΜΑΡ! Διαστρεβλώνει την επιστολή Νικολόπουλου για να γλιτώσει την κατακραυγή. Σκοτεινός ο ρόλος του Κουβέλη.

Σε μία ασύλληπτη ενέργεια πολιτικής αλητείας προχώρησε το διάδοχο κόμμα του καθεστώτος Σημίτη, η ΔΗΜΑΡ. Ξεριζώνοντας το αριστερό προσωπείο, καταλόγισε στον Νικολόπουλο … ζήλεια, την ίδια στιγμή που ολόκληρη η επιστολή Νικολόπουλου έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο.
Το αποτέλεσμα ήταν όσοι αξιοπρεπείς έχουν απομείνει στην ΔΗΜΑΡ να βγουν στα κάγκελα αφού αντί ο εκπρόσωπος του κόμματος να σχολιάσει τις τρομερές καταγγελίες όπου οι δεσμεύσεις απέναντι στην Τρόικα φέρονται να υπερέχουν απέναντι στις προγραμματικές συγκλίσεις των πολιτικών αρχηγών ή ότι η επαναδιαπραγμάτευση δεν υπήρχε στην ατζέντα”, είπε το εξής ανεκδιήγητο: «Είναι δεδομένο (!!!) ότι ο κ. Νικολόπουλος θα ήθελε να ήταν αυτός υπουργός και όχι ο κ. Βρούτσης. Ενδεχομένως να ένιωθε και υποτιμητικά στη συγκεκριμένη θέση του υφυπουργού, γιατί μπορεί να νιώθει ότι είναι πολύ σπουδαίο στέλεχος. Βεβαίως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Η άποψή μας είναι ότι σχετίζεται με προσωπικές φιλοδοξίες και ενδεχομένως με ενδο-νεοδημοκρατικά ζητήματα»
Αυτά τα είπε ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, ο κύριος Παπαδόπουλος, προφανώς μην έχοντας διαβάσει την επιστολή, παρά μόνον τις διαρροές των ΜΜ”Ε”!
Μιλάμε για τον απόλυτο εξευτελισμό. ΡΗΜΑΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ