Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Πρώτη ρωγμή στον κυβερνητικό συνασπισμό; - Γιατί απαίτησε ο Βενιζέλος συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με Στουρνάρα

- Το τηλεφώνημα σε Σαμαρά και το αίτημα για άμεση
    συνάντηση των τριών
- Ιπποκράτους:Δεν γίνεται στην πρώτη επαφή με τους εταίρους
     να μην λέγεται καν η λέξη επαναδιαπραγμάτευση
- "Δεν ήταν ακόμα η ώρα. Προέχουν άλλα", απαντά το 
     υπουργείο Οικονομικών
Το μήνυμα ήταν σαφές. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με τις θέσεις που εξέφρασε η ελληνική πλευρά στο ....
συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών στις Βρυξέλλες.
Το έστειλε άμεσα στον πρωθυπουργό με το τηλεφώνημά του με το οποίο απαίτησε επί της ουσίας να γίνει απόψε η σύσκεψη των αρχηγών.
Όπως λένε από το ΠΑΣΟΚ η Ελλάδα -δια του κ. Στουρνάρα- δεν ανέφερε το σημαντικό ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης. Δεν έθεσε ούτε καν χρονοδιάγραμμα αλλά και πλαίσιο της επαναδιαπραγμάτευσης.
Έτσι, με όχι την καλύτερη ατμόσφαιρα θα γίνει στις 19.00 η συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών με τον Γιάννη Στουρνάρα.

Πληροφορίες λένε ότι εκεί ο κ.Βενιζέλος θα ζητήσει να αποσαφηνιστούν τα όρια της επαναδιαπραγμάτευσης.

 Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Στουρνάρας είπε ότι μπορεί να μην έθεσε το θέμα της επιμήκυνσης επισήμως στο Eurogroup, ωστόσο εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «όταν έρθει η ώρα θα τεθεί επιτακτικά, γιατί είναι δίκαιο». «Είμαστε στον 5ο χρόνο της ύφεσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ