Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Ο Κοιμήσης χθες στο Σταθά Βάλτου σε ρόλο Ράιχενμπαχ(!)


Αντιγράφουμε απο το agriniopress το σκηνικό που έγινε χθες στο Σταθά Βάλτου, όσον αφορά τον χαιρετισμό του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΑΜ Γ. Βαρεμένου (τά έχωσε στην τροϊκα εσωτερικού) και την απολογητική απάντηση δίκην κυβερνητικού εκπροσώπου Δημάρχου Αμφιλοχίας και Γραμματέα της ΚΕΔΕ κ. Απόστολου Κοιμήση!  
Το σχετικό ρεπορτάζ του site (που σε ορισμένα του σημεία θα μπορούσε κάποιος και να διαφωνεί) έχει ως εξής:
"Οι πολιτικές αναφορές του βουλευτή Αιτωλ/νίας του ΣΥΡΙΖΑ σε πολιτιστικές εκδηλώσεις χθες στον Σταθά του ορεινού Βάλτου, προκάλεσαν την ενόχληση πολλών, ενώ δεν έκρυψε την δυσφορία του και ο δήμαρχος Αμφιλοχίας
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν χθες στο ορεινό χωρίο του Βάτου, τον Σταθά, γενέτειρα του θρυλικού αρχιπειρατή του Αιγαίου και φόβητρου του Οθωμανικού στόλου, Γιάννη Σταθά.
Στις εκδηλώσεις μεταξύ των επισήμων ήταν και ο βουλευτής Αιτωλ/νίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος, που μαζί του μάλιστα είχε και τον βουλευτή Βοιωτίας του κόμματος, που ονομάζεται… Γιάννης Σταθάς! Ο κ. Σταθάς, δεν έχει προφανώς σχέση με την περιοχή, αφού κατάγεται από το Δίστομο και μέχρι πρόσφατα ήταν πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου της Λιβαδειάς, αλλά η σύμπτωση, είναι αξιοπρόσεκτη.
Η κόντρα του Γιώργου Βαρεμένου με τον δήμαρχο Αμφιλοχίας ξεκίνησε, όταν .....
η αντιδήμαρχος Πολιτισμού της Αμφιλοχίας κ. Καρδαρά, έδωσε τον λόγο στον βουλευτή για να κάνει χαιρετισμό. Ο κ. Βαρεμένος όπως φαίνεται προτίμησε να κάνει πολιτική ομιλία, και μεταξύ άλλων να αναφερθεί στην τρόικα, στην κυβέρνηση συνεργασίας και να μιλήσει για «κατοχή» της χώρας.
Τα λεγόμενα του, ενόχλησαν αρκετούς, που μόνο τέτοια δεν ήθελαν να ακούσουν σε πολιτιστική εκδήλωση, ενώ και ο Απ. Κοιμήσης, που δεν είχε σκοπό να χαιρετίσει, ζήτησε τον λόγο και απάντησε στον βουλευτή, θυμίζοντας του πως ο λαός αποφάσισε πριν από μόλις έναν μήνα και κατηγόρησε μεταξύ άλλων τον βουλευτή για λαϊκισμό".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ