Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Δήλωση Βασίλη Φωτάκη για την επέτειο εισβολής στην Κύπρο

Fwtakis Basilis.bmp
«Δεν Ξεχνώ»
Στις 20 Ιουλίου 1974 οι Τούρκοι εισβάλουν στην Κύπρο μας, καταλαμβάνοντας  μέρος του νησιού. Τριάνταοκτώ χρόνια μετά και οι μνήμες ζωντανεύουν, η θλίψη και ο θρήνος άλλωστε από εκείνη την αποφράδα μέρα ποτέ δεν έλειψαν στον Κυπριακό Ελληνισμό αλλά και σε ολόκληρο το έθνος. 
Στα χείλη όλων δύο λέξεις, «Δεν Ξεχνώ», τους ήρωες πεσόντες που πολέμησαν αλλά και τους αγνοούμενους που ακόμα οι οικογένειές τους διακαώς και.....
εναγωνίως αναζητούν. 
Η πολυπόθητη επανένωση της Κύπρου αποτελεί το μείζων. Ελπίζουμε και οφείλουμε να αγωνιστούμε για μια δίκαιη, βιώσιμη και λειτουργική λύση του Κυπριακού.
Φωτάκης Βασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ