Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Νέο ξεκίνημα... με μόνο στόχο την άνοδο

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η επίσημη «πρώτη» του Παναιτωλικού στο γήπεδο του συλλόγου. Πριν την πρώτη προπόνηση της ομάδας απέναντι στο κοινό της, ο πρόεδρος της ομάδας Φώτης Κωστούλας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου και αφού σύστησε τα νέα μέλη του Δ.Σ. παρουσίασε το νέο προπονητή της ομάδας Ν. Καραγεωργίου μαζί με το τεχνικό του επιτελείο, οριοθετώντας τους στόχους της νέας περιόδου που δεν είναι άλλος από την άνοδο και την επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια.
Έγινε εκτενής αναφορά σε όλα τα μέτωπα που απασχολούν την ...
ομάδα, μεταγραφικά, αγωνιστικά αλλά και δικαστικά ενώ η συζήτηση άναψε όταν έγινε αναφορά στα τεκταινόμενα της αγοραπωλησίας της ομάδας και στις συνομιλίες που υπήρξαν με τον υποψήφιο αγοραστή κ. Παπαιωάννου, με τον κ. Κωστούλα να ακυρώνει τις πρόσφατες τοποθετήσεις του επιχειρηματία από τη Γραβιά περί συμφωνίας.

Ο κ. Κωστούλας ζήτησε τη στήριξη του κόσμου του Παναιτωλικού για τη νέα χρονιά ενώ το ίδιο ζήτησε και ο κ. Καραγεωργίου ενώ τέλος από τον πρόεδρο του Παναιτωλικού ζητήθηκε και η βοήθεια του πολιτικού κόσμου του νομού μας στο δίκαιο δικαστικό αγώνα που κάνει η ομάδα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η συνέντευξη κράτησε πάνω από δύο ώρες με το ενδιαφέρον να είναι αμείωτο ενώ η αίθουσα Τύπου ήταν κατάμεστη από δημοσιογράφους αλλά και κάποιους λίγους «τυχερούς» φιλάθλους που είχαν καταφέρει να προσέλθουν στο χώρο για να την παρακολουθήσουν.

Καλωσόρισμα και «μπηχτές» (και περίσσια αλαζονεία σ.σ.δικό μας) συνεχίζεται κλικ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ