Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ο Στουρνάρας πάει στο Eurogroup για να τους πει και επίσημα οτι δεν θα επαναδιαπραγματευθεί το μνημόνιο

Να καθησυχάσει τους δανειστές ότι η Ελλάδα δεν σήκωσε επανάσταση και δεν ζητα τίποτα από αυτούς πάει να πει και επίσημα ο Γιαννης Στουρνάρας στο σημερινό Eurogroup.
Η τρόικα ζητά να επαναφέρουμε το πρόγραμμα σε θετική τροχιά και μετά βλέπουμε, το ..... οποίο σημαίνει μέτρα 11,4 δις και ό,τι προκύψει.
Με τί θα πάνε να γλυκάνουν; Οτι θα πάρουν διετή παράταση για την εφαρμογη των μέτρων, για να μας έρθει πιο ελαφριά. Όχι ότι θα το αποφύγουμε… Απλά θα τα σπάσουμε σε περισσότερα χρόνια να είναι πιο ήπια…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ