Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΑΓΡΙΝΙΟ: Kαρτέρι θανάτου στον 23χρονο στο κέντρο της πόλης

Ένας 34χρονος αναζητείται από την αστυνομία ως δράστης της δολοφονικής επίθεσης που έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα κατά 23χρονου στην οδό Δ. Σταϊκου στο Αγρίνιο, δίπλα σε δεκάδες ανυποψίστους πολίτες!
Το θύμα σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, επέβαινε σε δίκυκλο όταν δέχτηκε καταιγισμό πυρών, αφού στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν αργότερα οχτώ κάλυκες . Δυο σφαίρες βρήκαν τον 23χρονο στο μπράτσο και τον γλουτό. Η δεύτερη σφαίρα μάλιστα εξήλθε από την κοιλιά του θύματος που .... μεταφέρθηκε αμέσως το νοσοκομείο του Αγρινίου, εισήλθε στο χειρουργείο και σύμφωνα με τους γιατρούς έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Η αστυνομία αξιοποιώντας πληροφορίες και μαρτυρίες έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την ανεύρεση του δράστη, ενώ όλα δείχνουν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Τόσο ο δράστης όσο και το θύμα είναι γνωστοί στην αστυνομία.

ΣΧΟΛΙΟ: Στην συγκεκριμένη "πιάτσα" τακτικά έχουμε εντάσεις (θυμηθείτε τι έγινε φέτος μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα), χωρίς να καίγεται καρφί των αρμοδίων... Συμβιώνουν όλοι μαζί: λέσχες φιλάθλων, καφέ, φασίστες, διακινητές κ.α. σε μια εφήμερη σχέση ετερόκλητων καταστάσεων σε μια πόλη και κοινωνία που έφτιαξαν οι έχοντες και κατέχοντες και μάλιστα με την παθητική στάση και τη συναίνεση των περισσοτέρων.   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ