Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Φωτόπουλος: «Τσάμπα μάγκας ο Σαμαράς» και Βlack out αν επιμείνουν

Φωτόπουλος: «Τσάμπα μάγκας ο Σαμαράς» και Βlack out αν επιμείνουν
Την έντονη αντίδραση του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ μέσω του ραδιοφώνου του Αlpha 9,89 προκάλεσε η επίθεση Σαμαρά στον Αλέξη Τσίπρα κατά ... την οποία ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε το όνομα του κ. Φωτόπουλου.
«Τζάμπα μάγκας ο πρωθυπουργός, επέλεξε εμένα ως αντίπαλό του και όχι τους μεγαλοκαραχαρίες» είπε ο Νίκος Φωτόπουλος.
Όπως υποστήριξε, ο κ. Σαμαράς επέλεξε τον εύκολο αντίπαλο τους συνδικαλιστές, επειδή όπως είπε δείχνουν με το δάχτυλο το σκάνδαλο στη ΔΕΗ. Ο κ. Φωτόπουλος διερωτήθηκε «πως έγινε και από 550 εκ. ευρώ κέρδη η επιχείρηση εμφανίζει τώρα 150 εκ. ευρώ ζημιές» και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κατέβουν οι διακόπτες μέσα στο καλοκαίρι, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την απεργία ως νόμιμο όπλο τους.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ