Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

14 Θέσεις στο Υπ. Πολιτισμού


Δεκατέσσερις εποχικοί υπάλληλοι θα απασχοληθούν σε Εφορείες Αρχαιοτήτων και Αρχαιολογικούς χώρους.

Η πλειονότητα των θέσεων Θα καλυφθεί από Ειδικευμένους Εργάτες Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, ενώ ξεχωρίζουν οι δύο θέσεις Λογιστών τεχνολογικής Εκπαίδευσης και οι δύο θέσεις Πολιτικών Μηχανικών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.
ΚΒ΄ EΠΚΑ
Στην πρόσληψη δύο Εργατοτεχνιτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προχωρεί η KB' ΕΠΚΑ, για την εκτέλεση του αρχαιολογικού έργου "Στερέωση και ανάδειξη αρχαίου οικισμού στο Χωριό Χαλκης". Οι νέοι συνεργάτες Θα απασχοληθούν για το χρονικό διάστημα των έξι μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης μέχρι την ολοκλήρωση του έργου. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 23 Αυγούστου. Πληροφορίες στα ....
τηλέφωνα: 22413 65235, 65200.
IB' ΕΠΚΑ
Μία θέση Ειδικευμένου Εργάτη Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης θα καλύψει n IB' ΕΠΚΑ για τη διενέργεια σωστικής ανασκαφής στο οικόπεδο Μπασδέκη στο Κάστρο Ιωαννίνων. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 24 Αυγούστου. Πληροφορίες στα τηλ.: 26510 01051, 2651001053.
11η ΕΒΑ
Την πρόσληψη τριών τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου χρίμηνης διαρκείας, ανακοίνωσε η 11η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. Ειδικότερα, οι θέσεις απευθύνονται σε Ειδικευμένους Εργάτες ΥΕ, ενώ οι νέοι συνεργάτες θα καλύψουν άμεσες ανάγκες του Αρχαιολογικού Έργου "Συντήρηση ευρημάτων αρχαιολογικού χώρου Αγίου Παταπίου και διαμόρφωση περιβαλλοντος χώρου". Η περίοδος υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 24 Αυγούστου, ενώ πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 2331029737.
Λογιστές στη Νάξο
Δύο Λογιστές Τεχνολογικής Εκπαίδευσης θα εντάξει στο δυναμικό της η 2η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων για την εκτέλεση των έργων "Στερέωση και συντήρηση Βυζαντινών μνημείων Νάξου και Μοναστηριακό Συγκρότημα Επισκοπής Σίκινου- Αποκατάσταση κελιών και συντήρηση τοιχογραφιών Αγ. Αννας". H προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκπνέει στις 23 Αυγούστου, ενώ πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα: 210 3218075 210 3213619.
28η ΕΒΑ
Σήμερα, 21 Αυγούστου, εκπνέει η προθεσμία για τις τρεις θέσεις Ειδικευμένων Εργατών Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα καλύψουν τις ανάγκες του έργου "Ανάδειξη Επιλεγμένων Μεσσβυζαντινών Μνημείων Κρήτης Κύπρου με καινοτόμες μεθόδους". Οι νέοι συνεργάτες θα απασχοληθούν για χρονικό διάστημα εννέα μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 28310 και 23653 58842.
4η ΕΒΑ
Στις 28 Αυγούστου λήγει n προθεσμία για μία θέση του Πολιτικού Μηχανικού. Ο νέος συνεργάτης θα πρέπει να έχει εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων, ενώ θα καλύψει τις ανάγκες του έργου"Αποκατάσταση και λειτουργική αναβάθμισητης Ιεράς Μονής νήσου Πάτμου". Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν σε Πάτμο και Ρόδο. Πληροφορίες για τον διαγωνισμό στο τηλέφωνο: 22413 65278.
5η ΕΒΑ
Σήμερα πέφτει n αυλαία για τις δύο θέσεις εποχικού προσωπικού στην 5η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων (Ν. Λακωνίας). Ειδικότερα, θα προσληφθούν ένας Πολιτικός Μηχανικός Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και ένας Ειδικευμένος Εργάτης Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν εκτενέστερη ενημέρωση στο τηλ.: 27310 81128.
(πηγή: το Έθνος)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ