Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Οι συναντήσεις Σαμαρά επιβεβαίωσαν την πίστη δέσμευση για το μνημόνιο

“Οι ευρωπαϊκές συναντήσεις του κ. Σαμαρά επιβεβαίωσαν προς πάσα κατεύθυνση τη δέσμευση της κυβέρνησης στην πιστή και απαρέγκλιτη εφαρμογή του μνημονίου, σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
“Αυτή ακριβώς ήταν και η επιτυχία των επαφών του κ. Σαμαρά: έπεισε τους ευρωπαίους ηγέτες ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να διεκδικήσει τίποτα προς όφελος του ελληνικού λαού και ότι η ..... πολιτική της λιτότητας, των απολύσεων, των μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις, του ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου, αποτελούν την κοινή συνισταμένη της ελληνικής κυβέρνησης με τις κυρίαρχες ευρωπαϊκές δυνάμεις”, αναφέρει η Κουμουνδούρου και συνεχίζει: “H κυβέρνηση όχι μόνο δεν έχει να προτείνει προς τους ευρωπαίους ηγέτες ένα διαφορετικό δρόμο για την Ελλάδα και την Ευρώπη, έξω από τα μνημόνια της χρεοκοπίας και της αποδόμησης της Ευρώπης, αλλά συντάσσεται ψυχή τε και σώματι με τις πιο ακραίες και εκβιαστικές πολιτικές προς τους ευρωπαϊκούς λαούς. Αυτόν ακριβώς το δρόμο της εξαθλίωσης και της καταστροφής πρέπει να ανατρέψουν οι εργαζόμενοι και η νεολαία με τους αγώνες τους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ