Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Αίτηση για κατεπείγουσα σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας για το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. Ναυπάκτου


Προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ναυπακτίας
Όπως γνωρίζετε το Υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας κάποιων Δ.Ο.Υ. από την 1η Οκτωβρίου και τη μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων τους σε άλλες. Στα πλαίσια αυτής της απόφασης καταργείται ουσιαστικά η Δ.Ο.Υ. Ναυπάκτου και μεταφέρεται στο Μεσολόγγι. Επισημαίνουμε ότι στην Αιτωλοακαρνανία, η Δ.Ο.Υ. Ναυπάκτου είναι η μοναδική που καταργείται, και παραμένουν σε λειτουργία άλλες μικρότερες Δ.Ο.Υ. Ακόμη η Δ.Ο.Υ. Ναυπάκτου είναι η μοναδική που εξυπηρετεί και ένα μέρος των κατοίκων του ....
γειτονικού νομού Φωκίδας ενώ στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο. Η κατάργησή της επομένως, μόνο προβλήματα δημιουργεί στην εξυπηρέτηση δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων, ενώ δεν εξοικονομεί χρήματα για το Ελληνικό Δημόσιο. Πρόκειται για πρωτοφανή και παράλογη απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών.
Μπροστά σε αυτή την κατάσταση θεωρούμε ότι ο δήμος Ναυπακτίας πρέπει να πάρει κατεπειγόντως  πρωτοβουλίες.
Γι’ αυτό ζητάμε την άμεση και κατεπείγουσα σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ναυπακτίας για να συζητήσει το θέμα:
«Συζήτηση και λήψη απόφασης για τις δράσεις που πρέπει να αναπτύξει ο δήμος Ναυπακτίας με στόχο να μην κλείσει η Δ.Ο.Υ. Ναυπάκτου.»
Επιπλέον κ. πρόεδρε θεωρούμε ότι στην συνεδρίαση πρέπει να προσκληθούν όλοι οι μαζικοί φορείς της περιοχής αλλά και να διερευνηθεί η δυνατότητα κοινής συνεδρίασης με το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δωρίδας.

Οι αιτούντες δημοτικοί σύμβουλοι:
 Παπαθανάσης Αθανάσιος
 Κοτσανάς Ανδρέας
 Καρακώστας Κωνσταντίνος
 Κοτρωνιάς Θωμάς
 Τσουκαλάς Κωνσταντίνος
 Κουτσοσπύρου Μαίρη
 Νούλας Κωνσταντίνος
 Καρναχωρίτης Μιχάλης
 Κονίδας Παναγιώτης
 Κεχαγιάς Κωνσταντίνος
 Λουκόπουλος Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ