Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιοι απεργούν αυτή την εβδομάδα

Το χορό των κινητοποιήσεων ανοίγουν οι εργαζόμενοι στο χώρο του Τύπου, με 24ωρη απεργία από τις 6 το πρωί της Δευτέρας μέχρι τις 6 το πρωί της Τρίτης.
Για την Τετάρτη, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αποφάσισαν γενική απεργία, αντιδρώντας στα μέτρα που εισηγείται η τρόικα και προωθεί η κυβέρνηση στα εργασιακά και στα ασφαλιστικά ζητήματα.
Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της ερχόμενης Τετάρτης αποφάσισε και η ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων) με κλείσιμο των επιχειρήσεων και καταστημάτων ως τις 15.000.
Προς νέες κινητοποιήσεις προσανατολίζεται και το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, το οποίο ήδη αποφάσισε ότι οι καθηγητές θα συμμετάσχουν στην 24ωρη πανεργατική απεργία που κήρυξαν ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ.
Στην 24ωρη απεργία της Τετάρτης ανακοίνωσε πως θα .... συμμετάσχει και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία. Πιο συγκεκριμένα, δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία σε όλη τη χώρα από τις 12 τα μεσάνυχτα της Τρίτης μέχρι και τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.
Εν τω μεταξύ, παράταση των πανελλαδικών κινητοποιήσεών τους έως την 20ή Οκτωβρίου 2012 αποφάσισαν το Σάββατο οι δικαστές και οι εισαγγελείς.

Παράταση των κινητοποιήσεών τους έως το τέλος του μήνα αποφάσισαν, εξάλλου, οι φαρμακοποιοί της Αττικής την περασμένη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ