Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Νέες καταγγελίες για το δήμο Αγρινίου για ραβασάκια σε μακαρίτες! (Radio)

eggrafo-kataggelia2
Από τον AeraFm.
Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη του AerasFm 99.5 και του aerasnews.gr για ειδοποιήσεις του Δήμου Αγρινίου που καλούσε νεκρούς να πληρώσουν ληξιπρόθεσμες οφειλές γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα προχωρούσε σε εναντίον τους κατασχέσεις, μια νέα καταγγελία έφτασε στο email του site την οποία και δημοσιεύουμε αυτούσια όπως και το συνοδευόμενο έγγραφο (χωρίς ονοματεπώνυμο, τα στοιχεία της ....
επιστολογράφου βρίσκονται διάθεσή μας).
"Καλησπέρα,
ας κάνω και εγώ την καταγγελία μου με αφορμή ένα άρθρο σας με θέμα "Ο δήμος Αγρινίου ζητά λεφτά από πεθαμένους..." (εδώ είναι και το σχόλιο του newspressagrinio)"
Σας επισυνάπτω ένα ειδοποιητήριο που έλαβα χθες από το δήμο Αγρινίου. Αφορά κάποιες κλήσεις παράνομης στάθμευσης τις δημοτικής αστυνομίας που πραγματοποιήθηκαν το 2003 και το 2004. Οι κλήσεις είναι στο όνομα του πατερά μου ο οποίος απεβίωσε τον Απρίλιο του 2007 (ναι καλά διαβάζετε...το 2007!!!) 
Για την ιστορία και όσοι γνωρίζουν από Αγρίνιο να σας αναφέρω ότι οι οδοί που έγιναν οι παραβάσεις είναι πλησίον σε ιατρικό κέντρο (το οποίο τώρα έχει μεταφερθεί) στο οποίο ο πατέρας μου έκανε εξετάσεις γιατί ήταν καρκινοπαθής.
Θα χαρώ να δω τι απαντάει ο δήμος Αγρινίου για όλα αυτά.
Με εκτίμηση"

Ακούστε και την άποψη του Σωκράτη Τσόμπου για το θέμα όπως διατυπώθηκε σήμερα στον Aerafm

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ