Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ανοίγουν λογαριασμοί και στην Δυτική Ελλάδα

Από "κόσκινο" περνάνε πολιτικοί – αυτοδιοικητικοί - επιχειρηματίες κατασκευαστικού κλάδου – γιατροί – δικηγόροι - καθηγητές Πανεπιστημίου-στελέχη εφοριών και πολεοδομιών στο πλαίσιο ελέγχων για παράνομο ή «περιεργο» πλουτισμό.
Ολοένα και περισσότερο διευρύνονται οι κρατικοί έλεγχοι για διακίνηση μαύρου χρήματος και παράνομο πλουτισμό, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Γνώμη" με έγγραφο του ΣΔΟΕ αλλά και της Εισαγγελίας έχει ζητηθεί το άνοιγμα των  ..... λογαριασμών σημαντικού αριθμού προσώπων σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία. 
Πρόκειται για πρόσωπα που είτε συγκεντρώνουν υπόνοιες, είτε αποτελούν την εμπροσθοφυλακή προσώπων που θα ελεγχθούν. Και αυτό γιατί εκφράζεται η βεβαιότητα πως ο αριθμός των ελεγχομένων θα αυξηθεί. 
Στη λίστα που έχει καταρτισθεί υπάρχουν αιρετοί, δηλαδή πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες καθώς και επιχειρηματίες του κατασκευαστικού κλάδου. Επίσης γιατροί, δικηγόροι, καθηγητές Πανεπιστημίου αλλά και προϊστάμενοι και υψηλόβαθμα πρώην και νυν στελέχη εφοριών, πολεοδομιών και άλλων κρατικών υπηρεσιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ