Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

2 νέες λίστες με τη σφραγίδα του ΣΔΟΕ δημοσιεύει το zougla.gr

Δεν μίλησα, δεν είδα, δεν άκουσα

Οπως ακριβώς το γράφαμε προχτές στις 28 Σεπτεμβρίου:"Την Κυριακή στο Πρώτο Θέμα διαβάσαμε για 32 ονόματα που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό,τώρα μαθαίνουμε για 36 κι αύριο μπορεί να μάθουμε για 50 και πάει λέγοντας!"

Απλά πέσαμε 2 ονόματα έξω,εμείς γράφαμε για 50 και οι δύο νέες λίστες, με τη βούλα του ΣΔΟΕ πλέον  μας κάνουν σούμα 52 (7+45)!
Διαβάστε ολόκληρο το σημερινό δημοσίευμα τoυ zougla.gr που ......
κάνει λόγο για συγκάλυψη αντί για έρευνα.



Όλα είναι ξεκάθαρα πλέον μετά την δημοσιοποίηση και των επισήμων εγγράφων που καταδεικνύουν με τον πλέον σαφή και αναμφισβήτητο τρόπο την αυθεντικότητα του καταλόγου των ονομάτων πολιτικών προσώπων που ερευνώνται από την Δικαιοσύνη και το ΣΔΟΕ.

Όπως είχε επισημανθεί και προ ημερών η «λίστα των 36» αφορούσε πολιτικούς και το Ίδρυμα Κωνσταντίνου Καραμανλή. Στον κατάλογο που έχει στα χέρια της η zougla.gr συμπεριλαμβάνονται και ονόματα αιρετών και μη αιρετών προσώπων από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διοικητικών θέσεων όπως νομάρχες - περιφερειάρχες, καθώς και ατόμων που είχαν ή έχουν θέσεις διοικητών οργανισμών.
Με λίγα λόγια δεκάδες άτομα σε άμεση σχέση με την πολιτική σκηνή και την διοίκηση ερευνώνται για την οικονομική τους κατάσταση.

Το απομεσήμερο της Παρασκευής με τον πλέον επίσημο τρόπο ο σημερινός ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος επισκέφτηκε τον Άρειο Πάγο και παρέδωσε την «λίστα των 36» στον αντιεισαγγελέα Νίκο Παντελή, ο οποίος και θα την διαβιβάσει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε. Πρόκειται για μία αποδοχή η οποία δεν σηκώνει περιθώρια ελιγμών εκ μέρους της κρατικής διοίκησης.
Ο κ. Στέλιος Στασινόπουλος τις τελευταίες ημέρες «βομβάρδιζε» με ανακοινώσεις τα πολιτικά πρόσωπα που καταγράφονται στη «λίστα των 36» βεβαιώνοντάς τα ότι δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν. Πρόκειται για μέγα ολίσθημα κρατικού λειτουργού.
Τα πολιτικά αυτά πρόσωπα προέβησαν σε αναπαραγωγή αυτών των ανακοινώσεων τις οποίες ανάρτησαν στο Διαδίκτυο προκειμένου να αποδείξουν την αθωότητά τους. Πρόκειται για «εύρημα» του κ. Στέλιου Στασινόπουλου. Ο ειδικός γραμματέας του Υπ. Οικονομικών διαψεύστηκε από την ίδια την πραγματικότητα. Η zougla.gr δημοσίευσε τα επίσημα έγγραφα της εσωτερικής αλληλογραφίας μεταξύ των υπηρεσιών του ΣΔΟΕ αποκαλύπτοντας πως τα πολιτικά πρόσωπα της «λίστας των 36» όντως συμπεριλαμβάνονται στους επίσημους καταλόγους των περιφερειακών διευθύνσεων της διωκτικής Αρχής και ερευνώνται σε διάφορες φάσεις και επίπεδα για την οικονομική τους κατάσταση.

Δύο καρατομήσεις και δύο επαναπροσλήψεις (Συνεχίζεται εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ