Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΚΕ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ

Την Τρίτη 2/10/2012 η τρικομματική κυβέρνηση     (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) καταθέτει στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής τον νέο αντιλαϊκό προϋπολογισμό για το 2013. 
Έναν προϋπολογισμό που έρχεται να υλοποιήσει τo συμφωνηθέν  με την τρόικα νέο πακέτο μέτρων. Πακέτο που ισοδυναμεί κυριολεκτικά με ένα κοινοβουλευτικό, πολιτικό πραξικόπημα σε βάρος της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού, των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των γυναικών και της νεολαίας.
             Η ολομέτωπη επίθεση του κεφαλαίου και των υπερασπιστών του, με τα ασήκωτα χαράτσια για μισθωτούς, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, το πετσόκομμα των προνοιακών – κοινωνικών επιδομάτων, τη...
διάλυση των κρατικών κονδυλίων για συντάξεις, μισθούς, ασφάλιση, υγεία κ.λ.π. σηματοδοτούν το δρόμο που επιλέγουν οι μεγαλοεπιχειρηματικοί όμιλοι για το ξεπέρασμα της κρίσης του.     
Λαϊκός ξεσηκωμός παντού! 
Τώρα γίνεται ακόμα πιο επίκαιρη η πρόταση νόμου που έχει καταθέσει το ΚΚΕ για την κατάργηση όλων των μνημονίων και των δανεικών συμβάσεων η οποία συζητιέται στη Βουλή την ερχόμενη Τετάρτη.
            Να στηριχθεί δυναμικά, μαζικά από την εργατική- λαϊκή οικογένεια, σε κάθε χώρο δουλειάς, από κάθε σωματείο, σε όλες τις εργατογειτονιές, τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τα ΤΕΙ, όπου ζει και εργάζεται ο νέος, ο εργάτης, ο αυτοαπασχολούμενος ΕΒΕ και αγρότης, οι γυναίκες.             
Κανένας μόνος του!
Να πάρουμε  αποφάσεις οργανωμένης αντίδρασης τη μέρα ανακοίνωσης των μέτρων. Να αποφασίσουμε για νέα γενική απεργία.

ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΛΑΪΚΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ!
  
ΟΛΟΙ στο συλλαλητήριο του ΚΚΕ την Πέμπτη 4 Οκτώβρη
στις 7:30 μμ στην Κεντρική Πλατεία Αγρινίου

 Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΛΕΞΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ