Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 18 ΑΓΡΙΝΙΟ
Αξιότιμε Κύριε Βουλευτά
Σήμερα με την παρούσα επιστολή μας, δεν θα διαμαρτυρηθούμε για την πολιτική "αναισθησία" και τον στρουθοκαμηλισμό της Πολιτείας για το σοβαρότατο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, με δείκτη γονιμότητας της Ελληνίδας 1,1 και με δείκτη γήρανσης του πληθυσμού να έχει φτάσει σήμερα στο 27% και σε μια δεκαετία να έχει μειωθεί ο πληθυσμός της χώρας κατά 1.060.000 άτομα.
Δεν θα διαμαρτυρηθούμε για την συρρίκνωση της ελληνικής οικογένειας με τα εξουθενωτικά φορομπηχτικά μέτρα και χαράτσια που...... έχουν λάβει οι Κυβερνήσεις τα τελευταία 3 χρόνια.
Δεν θα διαμαρτυρηθούμε που η Κυβέρνηση με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση το 35% των οικογενειών με τρία παιδιά και άνω με τις οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων.
Δεν θα διαμαρτυρηθούμε που καθημερινά πλέον είμαστε μάρτυρες της αδυμαμίας των γονέων να ανταποκριθούν στις στοιχειώδης ανάγκες των παιδιών τους για σωστή διατροφή, ανατροφή και εκπαίδευση.
Δεν θα διαμαρτυρηθούμε για την κακοδιαχείριση, διασπάθιση και κατάχρηση του δημοσίου χρήματος, ούτε που η διαπλοκή ήταν η βασική λειτουργία των κρατικών λειτουργών.
Για όλα αυτά κατ' επανάληψη σας τα τονίσαμε, επισημάναμε και συνεχώς ενημερώναμε και δεν θα σταματήσουμε
ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.
Ο Σύλλογος μας αριθμεί 3129 οικογένειες και δεν θα δεχθούμε ποτέ:
Να καταστρέφετε το μέλλον των παιδιών μας.
Να στερείτε την ελπίδα για το αύριο.
Να καταρρακώνετε και ευτελίζετε την αξιοπρέπεια των Ελλήνων απο τις παλινωδίες, την υποχωρητικότητα και την προσωπική επιβίωση των πολιτικών.
Να επιτρέπετε την ευημερία των τραπεζών και να εκχωρείτε την εθνική κυριαρχία.
Εμείς σας καλούμε να είσθε μαζί μας. Είναι ώρα ευθύνης και ο καθένας σας οφείλει να την αναλάβει στο μέτρο που του αναλογεί. Η ευθύνη και οι ¨ λεονταρισμοι" αναλαμβάνονται εντός της Βουλής και όχι στα τηλεοπτικά παράθυρα. 
ΜΗΝ ΒΑΛΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. 
Οχι στην στήριξη άδικων μέτρων κατά των οικογενειών με παιδιά.Θέλουμε σε κάθε γειτονιά να ακούμε το γέλιο περισσότερων παιδιών και όχι τον θρήνο απο απώλειες όλων και περισσότερων γερόντων.
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος            Η Γραμματέας

Κ Γαλανόπουλος              Β Πασχέντη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ