Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Απάντηση – σοκ του διοικητή του ΣΔΟΕ Στασινόπουλου στο εξώδικο Καμμένου αποκαλύπτει συμμορίες εκβιαστών και πλαστογράφων εντός ή εκτός οργανισμού.

Η παρέμβαση του Πάνου Καμμένου στη Βουλή για τη λίστα (βίντεο)
ΣΔΟΕ προς Καμμένο: “Ουδεμία λίστα υπάρχει στην υπηρεσία μας που να αναφέρει το όνομα σας!” Μιλάμε λοιπόν για πλαστογραφία ολκής. 
Αυτή είναι η επίσημη απάντηση του διοικητή του ΣΔΟΕ, Στ. Στασινόπουλου σχετικά με την υποτιθέμενη λίστα που κυκλοφόρησε και εμφάνιζε πρώτο – πρώτο το όνομα του Πάνου Καμμένου ως “ελεγχόμενου” για ακίνητα σε Ιτέα – Γαλαξίδι. Η ξεκάθαρη αυτή απάντηση με την σφραγίδα και την υπογραφή αποδεικνύει πως η επίμαχη λίστα που δημοσιεύθηκε και κυκλοφόρησε ήταν πλαστή και διακινήθηκε δολίως από ανθρώπους που πρέπει άμεσα να αποκαλύψει η δικαιοσύνη. 
Εάν προσθέσουμε τον σκοτεινό ρόλο που φέρονται να έπαιξαν οι προκάτοχοι του Στασινόπουλου στην λίστα Φαλτσιανί με τις αποκαλύψεις που ....
έρχονται τώρα στην δημοσιότητα, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε με όρους μαφίας.

Η υπόθεση πάντως απλουστεύεται: Ένα πλαστό έγγραφο διαρρέεται σε δημοσιογραφικό μέσο. Κάποιος το χάλκευσε και κάποιος το διέρρευσε. Έχουμε πλαστογραφία μετά χρήσεως, σε βαθμό κακουργήματος που ισχυροποιεί τις υποψίες μας για χρήση ΚΑΙ της επίμαχης λίστας Φαλτσιάνι για κακουργηματικές πράξεις. Όπως π.χ. εκβιασμοί. Γι’ αυτό το κράτος δεν εισέπραξε Ευρώ από τους μεγαλοκαταθέτες – φοροφυγάδες.

Αναμένουμε την επέμβαση του εισαγγελέα αφού οι νομικές ενέργειες Καμμένου θεωρούνται βέβαιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ