Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Συνεδρίασε το Δ.Σ της Λιμενικής Επιτροπής Αιτωλ/νίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ 
ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ 
Τηλέφωνο: 26310 22714 
Fax : 26310 22096 
Δ/νση :Λιμάνι Μεσολογγίου 
Ταχ. Κώδικας: 302 00 
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 5/10/2012 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Συνεδρίασε στις 4/10/2012 το Δ.Σ της Λιμενικής Επιτροπής Αιτωλ/νίας. Το Δ.Σ μεταξύ των άλλων έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις: 
1. Αναφορικά με τον ουσιαστικό αποκλεισμό της ένταξης του Λιμανιού Μεσολογγίου στο ΕΣΠΑ, μετά από σχετική απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Απόστολου Κατσιφάρα, να εντάξει μόνο το Λιμάνι του Κατακόλου Ηλείας στο εν λόγω πρόγραμμα, εκφράστηκε η απόλυτη δυσφορία του Δ.Σ και η καταδίκη της ως άνω πρακτικής και ταυτόχρονα κάλεσε τους...
αρμόδιους θεσμικούς εκπροσώπους του νομού (Αντιπεριφερειάρχη, Περιφερειακούς Συμβούλους, βουλευτές) να πάρουν θέση. 
2. Έλαβε απόφαση να απευθύνει έντονη διαμαρτυρία προς την Υπουργό Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη για την παρελκυστική τακτική του Υπουργείου Τουρισμού σχετικά με την λήψη Υπουργικής Απόφασης για την αυτοδίκαιη λύση της σύμβασης του Υπουργείου με την Μαρίνα Μεσολογγίου Α.Ε. 
3. Αποφάσισε την υποβολή πρότασης για ένταξη Λιμενικού έργου μετά από προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας στο ΕΣΠΑ. 
4. Υιοθέτησε την υποβολή πρότασης στο ΕΣΠΑ στο πρόγραμμα «ψηφιακή σύγκληση» που θα αφορά δίκτυο ευρυζωνικότητας, διαφημιστικών portal τουριστικών και πολιτιστικών πληροφοριών στα Λιμάνια του Νομού. 
5. Παρέσχε την σύμφωνη γνώμη του για την διοργάνωση της εμπορικής πανήγυρης στο Δήμο Ναυπακτίας, στο ΒΚ 283 Δημόσιο Κτήμα στη Ναύπακτο. 
6. Αποφάσισε την διενέργεια Δημοπράτησης για τον Ηλεκτροφωτισμό στο Λιμάνι Μεσολογγίου από Μαρίνα μέχρι Ανεμόμυλο. 
7. Όρισε εκπρόσωπο στο Κεφάλαιο Αποζημίωσης Φορτοεκφορτωτών. 
8. Ενέκρινε αιτήσεις παραχώρησης κοινόχρηστων χώρων. 
9. Ενέκρινε τις τρέχουσες δαπάνες του Λιμενικού Ταμείου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ 
Ν.ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ