Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Κου ΠΑΝΑ ( 5/11 ΠΡΟ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ)

Αφορά την δημοσκόπηση που παρουσίασε στο κανάλι EXTRA 3, ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανάς, τα αποτελέσματα της οποίας είναι τα εξής:

ΣΥΡΙΖΑ 23,5%
ΝΔ 16%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 13,8%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 9,8% 
ΠΑΣΟΚ 8,2%
ΔΗΜΑΡ 7,7 %
ΚΚΕ 5,5%
ΑΛΛΟ 15,5%.
Σύμφωνα με τον κ. καθηγητή, η ΝΔ καταρρέει και σε λίγο καιρό (προφανώς μετά την εφαρμογή των μέτρων…) είναι πολύ πιθανό να περάσει η Χρυσή Αυγή στη 2η θέση.
Διαμορφώνονται, δηλαδή, δύο νέοι πόλοι εξουσίας, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή και μεταξύ αυτών θα δοθεί η μάχη στις επόμενες εκλογές.
Αξιοσημείωτο: Οι μεγάλες ηλικίες (συνταξιούχοι) που στήριζαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία την ΝΔ, σύμφωνα με ευρήματα της δημοσκόπησης, μετατοπίζονται προς την Χρυσή Αυγή.
"Σχόλιο"
Επί της παραπάνω δημοσκόπησης του αγαπητού καθηγητού κου ΠΑΝΑ
αναφέρω τα παρακάτω.
Η Νέα Δημοκρατία είχε και έχει πάντα ( μέχρι και την ψήφιση των μέτρων) έναν σταθερό κομματικό πυρήνα σε ποσοστό κοντά στο 15%…στις χαλαρές πρώτες εκλογές οπού ο δυσαρεστημένος κόσμος ψήφισε και.......
τα μικρά κόμματα, έλαβε 18,85 % δηλαδή τον πυρήνα της ( 15 + 3,85 παραπάνω ).
Στις τελευταίες εκλογές του ΙΟΥΝΙΟΥ (17/6/12) από κοινού με την ΔΗ.ΣΥ και συμπιέζοντας τα μικρότερα κόμματα ΛΑΟΣ, ΔΡΑΣΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ , καθώς και τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ αύξησε τα ποσοστά της κατά 10 περίπου της % και έλαβε στο σύνολο 29,66%.
Σύμφωνα με την παραπάνω δημοσκόπηση σας , .. έχουμε την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κοντά σε ποσοστό του σκληρού της κομματικού πυρήνα ( 16 % ),
και τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να παίρνουν από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
μόλις….το κομμάτι που έχασαν τον ΙΟΥΝΙΟ και να είναι σήμερα δημοσκοπηκά ξανά στο 10% του ΜΑϊΟΥ ,
… δηλαδή κε ΠΑΝΑ …από το 29,66% (ΙΟΥΝΙΟΥ) .. – 3 (ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ) = 26,66 το υπόλοιπό 10% κυρίως των συνταξιούχων της μεσαίας τάξης οι οποίοι είχαν
ψηφίσει τον ΜΑΙΟ και τα μικρά κόμματα … σήμερα πάνε ως δια μαγείας προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την εκτοξεύουν στο 13,8 % !!!!! …

Κε ΠΑΝΑ οι απώλειες της τάξεως του 10% είναι σε όλους γνωστό ότι υπήρξαν παλαιότερα ψηφοφόροι της λεγόμενης λαϊκής δεξιάς ..(την λαϊκή δεξιά των νοικοκύρηδων) … που το τμήμα αυτό ουδέποτε είχε την παραμικρή σχέση με νεοναζιστικούς νεοφασιστικούς πολιτικούς .. λαϊκούς συνδέσμους όπως είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ …σας το αναφέρω γιατί η δημοσκόπηση σας εσφαλμένα η χειραγωγημένα εκεί τους πριμοδοτεί .

Θεωρώ ότι η εμφανιζόμενη αύξηση του ποσοστού της κοντά στο διπλάσιο
13,80 % σε σχέση με την εκλογική αναμέτρηση του ΙΟΥΝΙΟΥ 6,92 % …..είναι.. ευσεβείς πόθοι εκείνων του συστήματος που την συντηρούν και που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, να επηρεάσουν και να τρομάξουν τους πολίτες ψηφοφόρους σε νέα τυχών εκλογική αναμέτρηση και είναι χαρακτηριστικός ο αρνητικός τρόπος που όλα τα ΜΜΈ΄ προβάλλουν την
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στοχεύουν καθαρά σε "…διαφημιστικούς της λόγους  που αποσκοπούν στην αύξηση της, …εκμεταλλευόμενοι στην εκτόνωση των εξοργισμένων πολιτών που πλήττοντε καθημερινά εδώ και 3 χρόνια από τα μνημόνια.

Είναι λογικό τα άκρα να εμφανίζονται ενισχυμένα σε μεγάλες κυρίως οικονομικές
κρίσεις …πλην όμως το 13,8% είναι εξωπραγματικό και κατασκευασμένο .
Ένα ποσοστό κοντά στο 9-10% είναι μέσα στην πραγματικότητα και τίποτα παραπάνω !!
ΑΝΩΝΥΜΟΣ

ΕΔΩ Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με ένα κλικ και είσαι...Μέσα


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ