Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείο στην συγκέντρωση του Δήμο Μεσολογγίου

Στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Πέμπτη 15/11/12 αποφασίστηκε : 
-Aνοικτή συνέλευση την Δευτέρα 19/11 στην είσοδο του νοσοκομείου στις 11π.μ. 
-Πορεία διαμαρτυρίας και ενημέρωσης των πολιτών με κατάληξη την κεντρική πλατεία της πόλης και συμμετοχή στη συγκέντρωση που διοργανώνει ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου και το συντονιστικό φορέων-συλλόγων για την ....... εξαθλίωση της ζωής μας. 
-Ψήφισμα συμπαράστασης στον αγώνα των εργαζομένων στη Αυτοδιοίκηση ενάντια στις απολύσεις που προωθεί η άθλια μνημονιακή συγκυβέρνηση υλοποιώντας τις εντολές του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου - τρόικας . 

Ο αγώνας τους είναι άμεσα συνδεδεμένος με τον δικό μας. 

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ