Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Πυρετός επαφών στην ωριαία διακοπή του Eurogroup

Χάσμα Γερμανίας – ΔΝΤ για το χρέος περιμέναμε, για τη χρονική διάρκεια της χρηματοδότησης μας προέκυψε.

Στη μια ώρα που διεκόπη η συνεδρίαση υπήρξαν συνεχείς επαφές αξιωματούχων, προκειμένου να βρεθούν κοινές γραμμές πλεύσης, αλλά και συμμαχίες.
Η ΕΕ δέχεται να καλύψει το χρηματοδοτικό κενό της Ελλάδας μέχρι το 2014 (γραμμή Μέρκελ), ενώ αντιδρά το ΔΝΤ που απαιτεί αυτό να.........
γίνει μέχρι το 2016.
Η πλευρά της Γερμανίας επιθυμεί – μη οριστική – λύση που θα διαρκέσει μέχρι τις γερμανικές εκλογές, με το γνωστό κοκτέιλ δράσεων που έχει προτείνει που δεν περιλαμβάνει κούρεμα.
Σε αυτό το θέμα η Γερμανία φέρεται να κάνει ένα βήμα πίσω, αλλα για μετά το 2014, δηλαδή το πέρας των εκλογών στη χώρα.
Το ΔΝΤ είναι ανυποχώρητο και απαιτεί το 2016 να γίνει έτσι κι αλλιώς κούρεμα του ελληνικού χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ