Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Επεισόδιο απόψε στο Αγρίνιο με φόντο την αυριανή μέρα

Επεισόδιο σημειώθηκε πριν λίγη ώρα σε ταβέρνα στην οδό Κρυστάλλη στο Αγρίνιο. Μια ομάδα 15 άγνωστων κρανοφόρων κρατώντας ρόπαλα έσπασε την τζαμαρία του καταστήματος και προκάλεσε σημαντικές φθορές στο κατάστημα.
Αιτία για το επεισόδιο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν το γεγονός ότι στην ταβέρνα βρίσκονταν μια ομάδα 10 μελών της Χρυσής Αυγής….. Όσοι βρίσκονταν την ώρα της επίθεσης στο κατάστημα έσπευσαν να κρυφτούν, ωστόσο γρήγορα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και σύμφωνα με όσα της καταγγέλθηκαν στην συνέχεια οι άνδρες της αστυνομίας κινήθηκαν για τον εντοπισμό των δραστών προς την περιοχή της οδού Δασκαλοπούλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέλη της Χ.Α θέλησαν να υποβάλλουν μηνύσεις σε συγκεκριμένα πρόσωπα που θεωρούν ότι αναγνώρισαν ως δράστες της επίθεσης.
Είναι γνωστό πως η πρόθεση της Χρυσής Αυγής να μοιράσει αύριο τρόφιμα μόνο σε Έλληνες αρχικά στην πλατεία Δημάδη, έχει προκαλέσει την αντίδραση του ισχυρού πυρήνα αντιφασιστών στο Αγρίνιο. Δυο πλευρές μετρούν ήδη πολλά πεεισόδια στη μεταξύ τους κόντρα και μάλιστα σήμερα έχουν προβεί σε ανακοινώσεις με αιχμές της μιας προς την άλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ