Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΦΑΛΑΙΟ" - Υποχρεωτική η ιδιωτική ασφάλιση για όλους

"Ασφαληστεία"
Ανεξέλεγκτος ο Προβόπουλος…
Ας καθιερώσουμε αυτή την -σύνθετη- λέξη σαν έκφραση της μεγάλης ληστείας που υπέστησαν τα ασφαλιστικά μας ταμεία και οι συσσωρευμένες εισφορές-αποταμιεύσεις δεκαετιών, των Ελλήνων εργαζομένων και συνταξιούχων ....της ελληνικής οικογένειας εν ολίγοις.
Ας αποκτήσει η λέξη αυτή και την έννοια του "καπελώματος" της κοινωνικής ασφάλισης από την ιδιωτική.
"Η κοινωνική ασφάλιση πέθανε, ζήτω η ιδιωτική".
Αν αυτό "περάσει" είμαστε άξιοι της τύχης μας σαν λαός.
Τα λεφτά είναι πολλά και οι προκλήσεις και πιέσεις εκ των έσω και .......
εκ των έξω μεγάλες.
Οι προμήθειες, οι υπέρπρομήθειες, τα μπόνους και οι λοιπές απολαβές των "διαμεσολαβούντων" μεγαλοασφαλιστών-σημιτόπαιδων, θ' ανέρχονται σε εκατομμύρια € και θα πληρώνονται από τις εισφορές μας, δηλαδή τον ιδρώτα μας.
Ο κ. Προβόπουλος, που θα έπρεπε ν' απολογείται για την "αξιοποίηση" των αποθεματικών -και την διάλυση- των ταμείων, για μια ακόμα φορά, προκαλεί την κοινωνία ....μια κοινωνία ανίκανη ν' αντιδράσει ....κι αυτό είναι το πρόβλημα.
Όχι στην συνέχεια.... της "Ασφαληστείας"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ