Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου συμμετέχει στην 24ωρη Γενική απεργία

24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013. 
Οι τεράστιες περικοπές στον Τομέα της Υγείας, οι μεγάλες μειώσεις των αποδοχών των Νοσοκομειακών Ιατρών, οι μεγάλες ελλείψεις σε έμψυχο και άψυχο υλικό, η πλήρης αποδυνάμωση των δημοσίων δομών Υγείας, οι .... καθυστερήσεις αποπληρωμής παλαιών και νέων οφειλών, η κατάρρευση του ασφαλιστικού μας φορέα δημιουργούν ένα σκηνικό οργής, αγανάκτησης και αγωνίας για το αύριο τόσο των λειτουργών Υγείας όσο και των πολιτών. 

Οι λειτουργοί Υγείας απαξιώνονται και εξαθλιώνονται καθημερινά μέσα σε ένα σύστημα Υγείας που καταρρέει. 

Χιλιάδες κυρίως νέοι γιατροί εγγράφονται στους καταλόγους ως άνεργοι ή παίρνουν τον δρόμο της μετανάστευσης. 

Από την άλλη πλευρά η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας κωφεύει στην κραυγή αγωνίας του ιατρικού κόσμου αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας. 

Δηλώνουμε απερίφραστα πως δεν υφίστανται πλέον όρια ανοχής και αντοχής. 

Χρειάζεται διαρκής αγώνας και συλλογική δράση για την επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων. 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους Νοσοκομειακούς, Ελευθεροεπαγγελματίες, Ειδικευόμενους, Αγροτικούς να συμμετάσχουν μαζικά στον αγώνα αυτό. 

Τέλος ενημερώνουμε το κοινό πως την ημέρα της απεργίας οι δημόσιες δομές υγείας θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας. 

Για τον Ι.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ