Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Τους τα "έψαλε" η Κοτρολού στην εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο της Ν.Δ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Η Έλενα  Μάντζιου-Κοτρολού είναι γνωστή για την κοινωνική και πολιτική της δράση στο Αγρίνιο και στο χώρο της Ν.Δ., όπου πολλές φορές ως πολιτευτής του κόμματος αυτού έχει πει αλήθειες, αρέσουν δεν αρέσουν, διαφωνείς ή συμφωνείς πάντως έχει άποψη στο χώρο της.
Αυτό φάνηκε και την Κυριακή 18-2-2013 στον χαιρετισμό της στην εκδήλωση της ΔΗΜ. Τ.Ο  ΑΓΡΙΝΙΟΥ, με την παρουσία του Φαήλου Κρανιδιώτη (δείτε το σχόλιο μας εδώ).
Σας παραθέτουμε την ομιλία της όπως την κατέγραψε ο κοριός του newspressagrinio.blogspot.gr. 
Δυστυχώς δεν έχουμε άλλη ομιλία παρευρισκόμενου στελέχους της Ν.Δ. για να την αναρτήσουμε και να αποφύγουμε έτσι και τα σχόλια περί ιδιαίτερης αντιμετώπισης (αν και δεν μας φοβίζει αυτό) αφού όσοι μίλησαν δεν είπαν τίποτε παρά μόνο χρόνια πολλά!  
Διαβάστε το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της ομιλίας της που τους τα "ψέλνει" σε αντίθεση με τον Κρανιδιώτη που ήταν εκτός τόπου και χρόνου με την προκλητική του ομιλία την οποία έχουμε σχολιάσει εδώ
......» Έλενα Μάντζιου – Κοτρολού 
           Εκπαιδευτικός 
           Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ


«Καλή Χρονιά σε όλους, με υγεία και υπομονή… 


Εύχομαι το 2013 να είναι μια χρονιά λιγότερο επώδυνη από όσο την περιμένουμε, μια χρονιά κόμβος για την ανάκαμψη της πατρίδας μας ! 

Για να πραγματοποιηθούν όμως τα ευχολόγια πρέπει να δούμε κατάματα το τι συμβαίνει σήμερα. 

Η κοινωνία μας καζάνι που βράζει, η ύφεση στο Ζενίθ – οι Έλληνες πολίτες στο Ναδίρ, στα όρια τους ! 

Αυτοί που αντιδρούν στην αδικία, εξεγείρονται από ανασφάλεια, εκδηλώνουν την οργή τους δεν είναι μια συγκεκριμένη ομάδα, είναι από όλα… Μεροκαματιάρηδες, Νοικοκυραίοι, Αγρότες, Δημόσιοι και Ιδιωτικοί υπάλληλοι, Έμποροι, Επιχειρηματίες, Άνεργοι. Δεν είναι η μειοψηφία, είναι δυστυχώς η πλειοψηφία. 

Η οικονομική αφαίμαξη και η ηθική εξαθλίωση συνθέτει το παζλ της Ελλάδας του 2013. Αν και το Ε.Σ.Ρ απαγόρευσε την προβολή εικόνων φτώχειας και εξαθλίωσης, όλοι μας το βιώνουμε καθημερινά δίπλα μας. Νεοάνεργοι, Νεοαπολυμένοι, Νεόπτωχοι, Νεοάστεγοι, Νεοαυτόχειρες… Αυτή είναι η Νέο- ελληνική Ανθρωπογεωγραφία !!! 

Η απαξίωση του πολιτικού συστήματος και η ατιμωρησία των τόσων σκανδάλων-λίστες και ληστές- μας κάνει να αισθανόμαστε προδομένοι. Και όταν ταυτόχρονα ο λαός είναι και φτωχός και προδομένος μπορεί να γίνει ζώσα εκρηκτική ύλη με ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Και αυτό πρέπει να προλάβουμε, αυτό πρέπει να σταματήσουμε ! 
Η τιμωρία των εμπλεκομένων και η τιθάσευση των ευνοούμενων υμετέρων θα απελευθερώσει τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας, δημιουργώντας αληθινό ανταγωνισμό. Αυτό δεν θα φέρει μόνο την πολυπόθητη ανάπτυξη αλλά και το αίσθημα Δικαίου στους πολλούς, σε όλους μας. Γιατί όλοι εμείς είμαστε η Ελλάδα, είμαστε το Έθνος. Μόνο που το Έθνος δεν είναι Εταιρεία
Θέλει Πολιτική και όχι Λογιστική
Υπάρχουν όμως πολιτικοί που δίνουν τον εαυτό τους στην πολιτική -που δυστυχώς σπανίζουν- και αυτοί που πολιτεύονται για τον εαυτό τους. Πιστεύω ότι ο Πρωθυπουργός μας, ο Αντώνης Σαμαράς, είναι θιασώτης της πρώτης κατηγορίας, εργασιομανής και πεισματάρης στο στόχο της ανάκαμψης της χώρας. Πρέπει όλοι να τον στηρίξουμε, να στηρίξουμε την κυβέρνηση, με ενεργό συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια αλλάζοντας όλοι μαζί νοοτροπίες του παρελθόντος, γιατί έτσι στηρίζουμε την Ελλάδα μας. Να στηρίξουμε τη Ν.Δ, την παράταξη που αναλαμβάνει κάθε φορά τα ηνία της πατρίδας μας στα δύσκολα, που έρχεται να διορθώσει τα κακώς κείμενα κάποιων άλλων… 

Καλή Δύναμη, καλό Αγώνα !!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ