Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ «ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΩΝ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Με μεγάλη επιτυχία έγινε στις 23/02/2013 στην Αθήνα η βιβλιοπαρουσίαση της ποιητικής συλλογής  με τίτλο «ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΩΝ» της φιλολόγου Κατερίνας Λιβιτσάνου-Ντάνου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 8.00 το βράδυ, στις εκδόσεις ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ (Αγίας Ειρήνης 17, Μοναστηράκι)σε μια κατάμεστη  αίθουσα, με συντονιστή τον Αγρινιώτη δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα. 
Για το βιβλίο μίλησαν οι ....
Λευκαδίτισσες Αργυρώ Βερυκίου/ εκπαιδευτικός- συγγραφέας και Παρασκευή Κοψιδά-Βρεττού / Δρ Φιλολογίας-συγγραφέας-Σχολική Σύμβουλος φιλολόγων. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Σάμης Γαβριηλίδης, ενώ η κ. Λιβιτσάνου έκλεισε τη βραδιά, ευχαριστώντας όλους τους φίλους, που την τίμησαν. 
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων Πανεπιστημιακοί, πρόεδροι συλλόγων, λογοτέχνες, εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη τραπεζών, φίλοι της ποίησης και γενικότερα της τέχνης και του πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ