Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Kάντε ανακοπή για το χαράτσι!

Πώς να κινηθείτε μόλις σας έρθει το "μπλε χαρτάκι" της εφορίας. 
ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ. 
Το ΧΩΝΙ σας καθοδηγεί βήμα, βήμα. Προσφύγετε κατά της βεβαίωσης. Διεκδικήστε την κατάργηση της οφειλής. Δε μπορούν να σας κάνουν κατάσχεση μέχρι να βγει η απόφαση. Διαβάστε ακόμη Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή.
- Πώς να καταθέσετε την προσφυγή μόνοι σας, χωρίς να επιβαρυνθείτε με ....
έξοδα δικηγόρου
- Πώς να διεκδικήσετε να μη χρεωθείτε ούτε το δικαστικό παράβολο
- Ποιο νόμο θα επικαλεστείτε
- Τι θα γράψετε στην προσφυγή
- Ποιες είναι οι προθεσμίες
Ισως δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστικό παράδειγµα της ξεδιαντροπιάς των κυβερνήσεων όλων των τελευταίων ετών (Παπανδρέου, Παπαδήµος, Σαµαράς) από το χαράτσι. Οι ίδιοι που µας ρίχνουν στάχτη στα µάτια ότι θα χτυπήσουν τη φοροδιαφυγή και θα υποχρεώσουν τους έχοντες και κατέχοντες να σηκώσουν τα βάρη ανάλογα µε τις δυνατότητές τους, οι ίδιοι -όχι µόνο δεν κάνουν τίποτα από αυτά, αλλά- µε τον πιο αδίστακτο τρόπο, οδηγούν τον ελληνικό λαό ολοένα και πιο βαθιά στη φτώχεια και την πείνα, τον σπρώχνουν καθηµερινά στην αυτοκτονία.
Με µαφιόζικα κόλπα όπως το χαράτσι της ∆ΕΗ, που πλήττουν αδιάκριτα όλους τους Ελληνες -φορολογώντας απλά την ύπαρξη ενός ακινήτου, το οποίο κάλλιστα µπορεί να µη φέρνει κανένα εισόδηµα στην οικογένεια- θέλησαν να υποχρεώσουν ακόµη και γονείς να στερήσουν το φαγητό από τα παιδιά τους, για να µη µείνουν χωρίς φως και θέρµανση.

ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΠΑΡΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ Το ΧΩΝΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!
http://zeidoron.blogspot.gr/2013/02/k.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ