Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού 3-2 τον Ολυμπιακό Βόλου (Δείτε βίντεο με τα γκολ)

Ένας Παναιτωλικός από τα παλιά και με τον κόσμο στο πλευρό του νίκησε 3-2 τον Ολυμπιακό Βόλου κι όχι μόνο πλησίασε με αξιώσεις στις θέσεις ανόδου αλλά στέρησε κι από ένα βασικό αντίπαλό του τρεις πολύτιμους βαθμούς, κάνοντας τη διαφορά μόλις τρεις.
Οι καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων του .. Παναιτωλικού έφεραν σήμερα τον κόσμο στο γήπεδο του Αγρινίου κόντρα στις καιρικές συνθήκες. Περίπου 5.500 θεατές κατέκλυσαν το γήπεδο, μεταξύ των οποίων και οι οργανωμένοι που επέστρεψαν μετά από πάρα πολύ μεγάλο διάστημα αποχής, για να βοηθήσουν την ομάδα τους απέναντι στον Ολυμπιακό του Βόλου.
Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα,αποφασισμένος να πάρει το τρίποντο,κλείνοντας τον Ολυμπιακό στα καρέ του και ήδη στο δεκάλεπτο είχε δύο πολύ καλές φάσεις στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Πιεστικός ο ρυθμός του Παναιτωλικού, με εξαιρετική κίνηση, δεν επέτρεπε στον Ολυμπιακό να ξεμυτίσει κι αφού μεσολάβησε άλλη μια καλή ευκαιρία στο 17' με τον Τζούνιορ,στο 26' ήρθε το πολυπόθητο γκολ. Εξαιρετική διπλή προσπάθεια του Μπόγιοβιτς σουτ και το γήπεδο πήρε φωτιά,1-0!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ