Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Νεκρό ο οδηγός Ι.Χ. που έπεσε σε αύλακα στην Ε.Ο Αγρινίου Αντιρρίου

Πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγη ώρα πριν στην Εθνική Οδό Αγρινίου Αντιρρίου στο ύψος της Κεραμοποιίας Κατσίκη. ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε άνδρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε από μεγάλο ύψος μέσα στον αύλακα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο έχει υποστεί πολύ σοβαρές ζημιές, έχουν ανοίξει οι αερόσακοι και ο οδηγός ήταν εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητο ενώ στο σημείο έχει σπεύσει η πυροσβεστική υπηρεσία και η Τροχαία Αγρινίου αλλά.....μάλλον ήταν αργά. 
Δυστυχώς στη συνέχεια επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για το θάνατο του οδηγού του αυτοκινήτου που λίγη ώρα πριν έπεσε από μεγάλο ύψος σε αύλακα στην Εθνική Οδό κοντά στο εργοστάσιο του Κατσίκη. Πρόκειται για έναν άνδρα 47 ετών από τη Ματαράγκα Μακρυνείας, Προέδρου Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου  και τοπικού συμβούλου Δ.Κ., ο οποίος έχει ήδη διακομιστεί στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Με πληροφορίες εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ