Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ομιλητής σε Φόρουμ Εθνικής Στρατηγικής ο Ιατρός και Πρόεδρος Τριτέκνων Αιτωλ/νίας κ. Κώστας Γαλανόπουλος


Πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΚΑΡΑΒΕΛ την Κυριακή 10 Μάρτη 2014, ώρα 11πμ, στην αίθουσα Μακεδονία το φόρουμ εθνικής στρατηγικής με μεγάλη συμμετοχή, σε ένα «Μαραθώνιο» ομιλιών που ξεπέρασε τις 9 ώρες. Στην εκδήλωση συμμετείχε και και ο συμπολίτης μας, κ. Κώστας Γαλανόπουλος Ιατρός και Πρόεδρος του Συλλόγου των Τριτέκνων, εκπροσωπώντας την Πανελλαδική Ομοσπονδία των τριτέκνων ενώ ήταν ένας από τους .............
βασικότερους ομιλητές με θέμα το «Δημογραφικό-οικογένεια».
Στη συζήτηση που είχαμε μαζί για την εκδήλωση αυτή ο κύριος Γαλανόπουλος μας μετέφερε τα εξής: «.....συγκροτήθηκε μια μεγάλη, ομολογούμε ετερογενής, αλλά αποφασισμένη ομάδα εργασίας για την πραγματοποίηση Φόρουμ Εκπόνησης Εθνικής Στρατηγικής Επιβίωσης για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.
Ξεπεράστηκαν, όπως μας δήλωσε προκαταλήψεις και εγωισμοί. Παρελθόν οι τεχνικές διαιρέσεις του κλασικού διπολισμού. Κυριάρχησε ο διάλογος και η ελπίδα. Η συμμετοχή σε δημόσια Πατριωτική συζήτηση είναι προσωπική επιλογή του καθένα και οφείλει να παραμένει μακριά από κομματικές αγκυλώσεις και λογικές επιβολής γνώμης. Θα πρέπει να παραμείνουμε εγγυητές του δημοκρατικού πλουραλιστικού διαλόγου και μόνον. Απαιτείται ωριμότητα, υπευθυνότητα, υπέρβαση δισταγμών και εγωισμών με συναίσθηση της κρισιμότητας των καιρών»
….»Θέσαμε τα ζητήματα και απευθυνθήκαμε δημόσια, (συνεχίζει ο κ. Γαλανόπουλος),  σε όλους τους διανοητές που έχουν Δημοκρατική Πατριωτική πλεύση. Οι Έλληνες Πατριώτες δεν θα μείνουμε απαθείς! Θα αποτρέψουμε τεχνητές παγίδες, εμφύλιες συγκρούσεις, ταξικές διαμάχες άνισης κατανομής της φτώχειας και πλαστές εκβιαστικές πολώσεις από τα μέσα μαζικής επιβολής της γνώμης των διεθνών τοκογλύφων.
Οφείλουμε να υπερασπιστούμε την κοινωνική συνοχή των Ελλήνων με την υπεράσπιση της κοινότητας και της οικογένειας. Δεν συμφωνούμε με την μνημονιακή πολιτική των κυβερνήσεων που θυσιάζουν τις τρίτεκνες και τις πολύτεκνες οικογένειες και έχουν σκορπίσει τη δυστυχία στην πατρίδα μας.
.....Μετέφερα τα προβλήματα που βιώνουν οι οικογένειες των Αιτωλών & Ακαρνάνων από την μεγάλη ανεργία που υπάρχει,  ιδιαίτερα στους νέους και τη δυστυχία που διακρίνεται εμφανώς σε όλη την περιφέρεια του νομού».
Μας είπε με πειστικότητα ότι διέκρινε την κατανόηση των παρισταμένων στα όσα παρουσίασε για τη δυστυχία και την εγκατάλειψη που επικρατεί στην επαρχία και των όσων μετέφερε στην πρώτη συνάντησή τους. Καθώς επίσης και για την «εγκληματική» ευθύνη των πολιτικών για το μηδενικό έργο που έχει "γίνει" όλα αυτά τα χρόνια στην ύπαιθρο, τόσο στον πρωτογενή τομέα, όσο και στους άλλους τομείς τις οικονομίας, όπως επίσης και για τις ανύπαρκτες κοινωνικές δομές.
Τέλος ο κ. Γαλανόπουλος μας δήλωσε ότι επισήμανε στο κλείσιμο της ομιλίας του ότι ο ρόλος ενός πατριωτικού ρεύματος πρέπει να έχει προμετωπίδα του το δημογραφικό πρόβλημα που αν συνεχιστεί με τους σημερινούς ρυθμούς θα μειώνεται η εθνική κυριαρχία του τόπου μας με ότι αυτό συνάγεται για τον Ελληνισμό!  "Να ανακτήσουμε και πάλι την εθνική μας κυριαρχία" μας δήλωσε κλείνοντας αυτή τη συζήτηση με την υπόσχεση να ανοίξουμε τη συζήτηση στο θέμα του Πατριωτικού Φόρουμ που μόλις ξεκίνησε... το ταξίδι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ