Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ: Ενίσχυση 10.000 ευρώ σε νέους επαγγελματίες

Ονομασία προγράμματος: «Επιχειρηματικότητα νέων με έμφαση στην καινοτομία»Στήριγμα σε νέους μέχρι 35 ετών που θέλουν να ανοίξουν δική τους επιχείρηση δίνει ένα… νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ.

Το πρόγραμμα που θα “τρέξει” μέσα στον επόμενο μήνα, αφορά την ενίσχυση επιχειρηματικών πρωτοβουλιών 7.000 ανέργων σε κλάδους και τομείς της οικονομίας που ενσωματώνουν την ....
καινοτομία.
Το ποσό της επιχορήγησης ανέρχεται σε 10.000 ευρώ για ατομική επιχείρηση
Η διάρκεια της επιχορήγησης των δικαιούχων ορίζεται σε 12 μήνες.
Δεν είναι δυνατή η υπαγωγή:
-Για τα άτομα που κατά το τελευταίο 12μηνο, πριν από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για υπαγωγή στο πρόγραμμα από την επιχείρηση, είχαν απασχοληθεί καθ’ οποιονδήποτε τρόπο στην ίδια επιχείρηση ή σε συνδεδεμένες επιχειρήσεις ή σε επιχειρήσεις που μεταβιβάστηκαν ή αλλάζουν νομική μορφή ή διαλύονται και επαναλειτουργούν στον ίδιο ή σε άλλο χώρο με αυτό το αντικείμενο δραστηριότητας.

-Για τα άτομα που απασχολούνταν στον ίδιο χώρο σε άλλο εργοδότη με όμοια δραστηριότητα.

Οι επιχειρήσεις αυτές μπορούν να επιχορηγηθούν μόνο για όσο επιπλέον προσωπικό προσλάβουν πέραν αυτού που κατά μέσο όρο απασχολήθηκε στην προηγούμενη επιχείρηση κατά το τελευταίο 12μηνο που προηγείται της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ