Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αιτωλακαρνανίας
Η Πρωτοβουλία Ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ, καλεί τον δημοκρατικό λαό του Αγρινίου, να απομονώσει την προκλητική ενέργεια της φασιστικής Χρυσής Αυγής, που οργανώνει πολιτική εκδήλωση την Κυριακή 14 Απριλίου, ανήμερα της μαύρης επετείου της εκτέλεσης των 120 πατριωτών από τους .......
Γερμανούς και τους συνεργάτες τους, την Μεγάλη Παρασκευή του 1944.
Η πρόκληση αυτή της Χρυσής Αυγής, δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη. Δεν πρέπει να επιτραπεί στους υμνητές του ναζισμού να εκστομίσουν κραυγές διχασμού και ρατσισμού λίγα μέτρα από το σημείο όπου απαγχονίστηκαν οι αγωνιστές Σαλάκος, Σούλος και Αναστασιάδης.
Όσο οι μέρες περνούν, η Χρυσή Αυγή αποκαλύπτεται και δείχνει το πραγματικό της στόχο: την ανατροπή της δημοκρατικά συγκροτημένης πολιτείας, των ελευθεριών, της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου.

Για ακόμη μια φορά καθίσταται αναγκαία η συγκρότηση ενός ισχυρού μετώπου από το συνταγματικό τόξο των πολιτικών δυνάμεων κατά του νεοναζισμού και της ρατσιστικής και κοινωνικής βίας του φόβου και της τρομοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ