Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ…


Η είδηση πως η νεοναζιστική συμμορία  σκοπεύει να κάνει ανοιχτή εκδήλωση στην πλατεία  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στις 14 Απρίλη -  ημέρα πένθους και τεράστιου ιστορικού φορτίου για τον αντιστασιακό και αντιφασιστικό αγώνα των κατοίκων της περιοχής- δεν μπορεί να προκαλέσει παρά μόνο  ανατριχίλα και ένα αίσθημα βαθιάς απογοήτευσης για την κατάντια και τον κατήφορο της μνημονιακής Ελλάδας, αποτέλεσμα της οποίας είναι και η εκλογική  άνοδος και η εκκόλαψη του καρκινώματος  της Χρυσής Αυγής.
Θεωρούμε πως είναι ανήκουστο  στην περιοχή όπου ακόμη αργοδιαβαίνουν οι μνήμες των Α. Αναστασιάδη, Π. Σούλου και Χ. Σαλάκου και 120 ακόμη αντιφασιστών που εκτελέστηκαν στις 14 Απρίλη από τους Ναζί και τους ......
ντόπιους συνεργάτες τους, να έρχονται σήμερα οι τιμητές και οι ιδεολογικοί απόγονοι των γερμανοτσολιάδων και των ταγματασφαλιτών, 69 χρόνια μετά, κεκαλυμμένοι με το μανδύα του αντισυστημισμού, για να χύσουν πάλι το δηλητήριο του φυλετισμού, του νεοφασισμού και της ναζιστικής βίας στην περιοχή μας.
Θεωρούμε προσβλητικό για την νοημοσύνη μας αυτοί που με περισσή ευκολία πλασάρονται από μεγαλοδημοσιογράφους-πράκτορες και ψηφίζουν σε πλήρη συνεργασία με την τρικομματική κυβέρνηση,ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, νομοσχέδια που διαλύουν τόσο τη χώρα όσο και το λαό της, όπως η πώληση της Αγροτικής τράπεζας και το ξεπούλημα των ελληνικών νησιών, ενώ απολαμβάνουν πλήρη δικαστική ασυλία σε αγαστή συνεργασία με τα καλόπαιδα του Βενιζέλου του Δένδια και του Σαμαρά, να αυτοθεωρούνται και να προβάλλονται ως σωτήρες του έθνους και του λαού.
Ας το καταλάβουν καλά -οι ΛΑΟΙ  δεν χρειάζονται σωτήρες και μάλιστα όταν χαιρετούν ναζιστικά-  οργανώνονται και νικούν βασιζόμενοι στις δικές τους δυνάμεις. Θα υπερασπιστούμε τη δημοκρατία με κάθε τίμημα. Όχι τη «δημοκρατία» του μνημονίου, της Τρόικας και της μεταπολιτευτικής λαίλαπας που γέννησε τη φτώχεια, την εξαθλίωση και το φασισμό αλλά τη δημοκρατία και την ελευθερία των κινημάτων, των συλλογικοτήτων, των μεγάλων αγώνων του λαού μας,
Καλούμε τους πολίτες του Αγρινίου να κρατήσουν άσβεστη την ιστορική μνήμη. Να μην αφήσουν τη συμμορία να σπείρει το δηλητήριο της στην πόλη μας. Τους αρμόδιους φορείς να προστατεύσουν και να τιμήσουν δεόντως τους νεκρούς αγωνιστές και πατριώτες. Να προχωρήσουμε  σε ενιαίο συντονισμό και δράση.
Στα Χανιά τους πέταξαν στη θάλασσα,  στη Θάσο τους αποδοκίμασαν… Εμείς;;;

ΝΕΟΙ-ΝΕΕΣ ΣΥΡΙΖΑ   ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ