Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Περιοδεία βουλευτή Μαρίας Τριανταφύλλου στην πόλη της Ναυπάκτου.


Μαρία Τριανταφύλλου
Βουλευτής Αιτ/νίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
Γραφείο: Λ. Δεληγιώργη 1 και πλ. Μπότσαρη
Τηλ: 26310-29266 
Φαξ: 2631029266
Mail: m.triantaf@parliament.gr 
mtriantaf67@gmail.com                                  20/04/2013
Περιοδεία βουλευτή Μαρίας Τριανταφύλλου στην πόλη της Ναυπάκτου.
Την πόλη της Ναυπάκτου επισκέφθηκε η Μαρία Τριανταφύλλου την Παρασκευή 19-04-13, όπου πραγματοποίησε περιοδεία μαζί με κλιμάκιο του τοπικού ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ.
Αρχικά βρέθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, που δημιουργήθηκε από το Εργατικό Κέντρο Ναυπάκτου και όπου ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Ε.Κ. κο. Χάρο για τον τρόπο λειτουργίας και  οργάνωσης του. Εκεί συναντήθηκε και συζήτησε με ομάδες παραγωγών που συμμετέχουν στο εγχείρημα. Η Βουλευτής σε δήλωσή της επεσήμανε τη σημασία τέτοιων δράσεων που αναδεικνύουν την έμπρακτη αλληλεγγύη αλλά και βρίσκουν κινηματικές διεξόδους και νέους τρόπους ενίσχυσης της ντόπιας παραγωγής χωρίς ενδιάμεσους και μεσάζοντες.
Ακολούθως επισκέφτηκε τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Αλκυόνη», όπου ενημερώθηκε για......
τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στα θέματα χρηματοδότησης των δομών αυτών. Παράλληλε είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τη λειτουργία και τις δράσεις της στέγης, να έρθει σε ζωντανή επαφή με τα παιδιά και τους εργαζόμενους στη στέγη, να συζητήσει μαζί τους για την καθημερινότητα και το έργο τους και να ενημερωθεί για τις εκδηλώσεις που ετοιμάζουν.
Κατόπι βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου όπου συζήτησε για αρκετή ώρα με το Διευθυντή και το προσωπικό του κέντρου. Στη συζήτηση παρευρέθη και ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κος Πεφάνης. Από τη συζήτηση αποκομίσθηκαν πολλά στοιχεία για τα ιδιαίτερα και σημαντικά προβλήματα των Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας της περιοχής τα οποία και θα αξιοποιηθούν και θα αναδειχτούν σε επίκαιρη ερώτηση που ετοιμάζεται να καταθέσει η βουλευτής.
Τέλος παραχώρησε συνέντευξη τύπου, που έλαβε χώρα στα Γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ. 
Το γραφείο τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ