Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του Ενωτικού Μετώπου στο Αγρίνιο με θέμα «Κρίση - Δημοκρατία - Εθνική Κυριαρχία: ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», 3/6/2013

Το Ενωτικό Μέτωπο διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο Αγρίνιο, με θέμα «Κρίση - Δημοκρατία - Εθνική Κυριαρχία: ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 και ώρα 7:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κινηματογράφο «ΆΝΕΣΙΣ» (Μπότσαρη 6).
Ομιλητές της εκδήλωση θα είναι ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του....
ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. κ. Δημήτρης Βίτσας, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. κ. Αλέξης Μητρόπουλος, ο Δικηγόρος και π. Βουλευτής κ. Λάμπρος Μίχος,  ο εκπρόσωπος της Αριστερής Προοπτικής κ. Στέφανος Μπαγιώργος και ο Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Κώστας Χρυσόγονος. 
Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος και διευθυντής της εφημερίδας «Μαχητής» κ. Νίκος Κανής.
Θα ακολουθήσουν προγραμματισμένες παρεμβάσεις.

Το Γραφείο Τύπου

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ
ΚΟΙΝ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΕΚΜ

Γρ. Τύπου: 210. 3675825-5826
Νίκης & Απόλλωνος 1, 10557
Τηλ.: 210 3244711Fax210 3218158

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ