Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Πολιτική εκδήλωση ΚΚΕ στο Αιτωλικό -Σάββατο 22 Ιούνη, 9:00 μ.μ.

Πολιτική εκδήλωση
Σάββατο 22 Ιούνη, 9:00 μ.μ. , Πλατεία Αιτωλικού
Διδάγματα και συμπεράσματα από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών”
Θα μιλήσει η Τριάντη Πένυ, μέλος της Επιτροπής
Περιοχής Β/Δ Ελλάδας του ΚΚΕ
Η οικονομική κρίση, η βαρβαρότητα του καπιταλισμού, η άνοδος του φασισμού, οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι είναι ζητήματα με τα οποία πρέπει να αναμετρηθούν και σήμερα η εργατική τάξη, οι λαοί, νικηφόρα.  
       Αξιοποιούμε την ιστορική πείρα, βγάζουμε συμπεράσματα σήμερα που η ......
καπιταλιστική οικονομική κρίση βαθαίνει και το σύστημα αξιοποιεί την φασιστική Χρυσή Αυγή για το χτύπημα του εργατικού - λαϊκού κινήματος.
       Ξεσκεπάζουμε, απομονώνουμε τη φασιστική Χρυσή Αυγή, τους απογόνους των ταγματασφαλιτών, των συνεργατών των Γερμανών και τους οπαδούς της Χούντας. Ο μόνος αγώνας που πραγματικά στρέφεται ενάντια στους άδικους πολέμους και το φασισμό είναι ο αγώνας που στρέφεται ενάντια στα μονοπώλια, στο καπιταλιστικό σύστημα.
       Ο νομός μας έχει πλούσια πείρα στην οργάνωση της πάλη ενάντια στον φασισμό, πείρα ποτισμένη με αίμα. Όπως το χτύπημα στο σταθμό του Αιτωλικού στις 22 ΙΟΥΝΗ 1944
       Η δύναμη του λαού βρίσκεται στη Λαϊκή Συμμαχία. Μόνο μια ισχυρή αντικαπιταλιστική - αντιμονοπωλιακή συμμαχία της εργατικής τάξης, των αυτοαπασχολουμένων, της νεολαίας, των γυναικών, της φτωχής αγροτιάς μπορεί να πολεμήσει αποφασιστικά και το φασισμό, τελικά να εξαλείψει τη μήτρα που τον γεννά.


Κυριακή 23 Ιούνη, 10 π.μ. εκδήλωση στο μνημείο.
Ο φασισμός δεν έρχεται από το μέλλον
Οι ρίζες του το σύστημα αγκαλιάζουν...
...Και δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα
Αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου.
Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον
Δε θα πεθάνει μόνος. Τσάκισέ τον!
(Μπ. Μπρεχτ)».
Κ.Ο. ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ