Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Προσωρινή διακοπή ελέγχου από τα Δημόσια ΚΤΕΟ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Δελτίο Τύπου
Προσωρινή διακοπή ελέγχου από τα Δημόσια ΚΤΕΟ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας 
Δεν θα πραγματοποιούνται από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2013 τεχνικοί έλεγχοι οχημάτων από τα Δημόσια ΚΤΕΟ των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Αιτία είναι η εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών, ώστε να εγκατασταθούν μετά.......
την προμήθεια τους τα νέα μηχανήματα καθώς και το σύστημα μηχανογράφησης, όπως προβλέπει η σχετική Νομοθεσία. Επιπλέον θα γίνουν οι απαραίτητες αναβαθμίσεις ώστε να ληφθούν οι πιστοποιήσεις που απαιτούνται, για να επιτευχθεί ο πλήρης εκσυγχρονισμός του και η λειτουργία να είναι σύμφωνη με τις κείμενες διατάξεις.

Έτσι η προσωρινή παύση των τεχνικών ελέγχων θα ισχύσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την παραπάνω ημερομηνία μέχρι και την ολοκλήρωση των προαναφερόμενων εργασιών και με νέα ανακοίνωση θα σας γνωρίσουμε την ημερομηνία επανέναρξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ