Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ δημοτών στο Πάρκο Αγρινίου απόψε στις 19:00, ενώ ο Δήμος συνεχίζει την καταστροφή του, παρουσία της αστυνομίας!


Ως γνωστόν μέσα στο κατακαλόκαιρο κι ενώ εκκρεμεί απόφαση του ΣτΕ, ο Δήμος Αγρινίου βάλθηκε να καταστρέψει τον μοναδικό πνεύμονα πρασίνου της πόλης, το Παπαστράτειο Πάρκο.

Ξαναρωτάμε: αφού υπάρχουν τα χρήματα γιατί δεν φτιάχνουν έναν ακόμα χώρο πρασίνου σε κάποιο άλλο σημείο της πόλης παρά σώνει.......
και καλά βάλθηκαν να καταστρέψουν τον υπάρχοντα δια της "ανάπλασης"!!!

Με την παρουσία αστυνομικής δύναμης, συνεχίζονται οι εργασίες "ανάπλασης" στο δημοτικό πάρκο του Αγρινίου και με τις αναμενόμενες αντιδράσεις ομάδων πολιτών!
Παράλληλα στο διαδίκτυο διακινείται κείμενο πολιτών, που μιλάει για καταστροφή του Πάρκου και ενημερώνει για "συνέλευση δημοτών στις 7.00μμ στο Πάρκο σήμερα 26//20013". ;



Αγαπητοί φίλοι
Από την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμος Αγρινίου έχει αρχίσει την διαδικασία "ανάπλασης" του πάρκου. ΟΙ μπουλντόζες έχουν μπει στο πάρκο και έχουν ήδη ξηλώσει τον κεντρικό δρόμο, τα σκαλιά στην είσοδο του πάρκου (από 5ο δημοτικό σχολείο) και τους θάμνους που βρίσκονταν κατά μήκος, τους άλλους δρόμους στο πάρκο (και τους θάμνους) καθώς σήμερα το πρωί, κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη έσπασαν και συνεχίζουν να καταστρέφουν αυτή την στιγμή που στέλνω το email, και τα σκαλιά των εξόδων από την πλευρά των οδών Διαμαντή/ΚαλατζήΖητήσαμε και ήρθε ο νομικός σύμβουλος του Δήμου ο οποίος μας αντιμετώπισε σαν 3 χρονών παιδάκια και βέβαια τα άκουσε από όλους μας. 



Έχει αποφασιστεί συνέλευση δημοτών στις 7.00μμ στο πάρκο σήμερα 26//20013. 
Θα ήταν καλό να παραβρεθούμε όσοι περισσότεροι άνθρωποι στο πάρκο σήμερα το απόγευμα για να αποφασίσουμε τι είδους ενέργειες πρέπει να κάνουμε. 



Παρακαλώ διαδώστε την ώρα και μέρος της σημερινής συνέλευσης



Ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ