Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Το καλοκαίρι του 2014, οι πρώτες παραδόσεις τμημάτων του οδικού άξονα Ακτίου Αμβρακία

Το χρονοδιάγραμμα αυτό αναφέρεται στην επιστολή Χρυσοχοΐδη προς τον Γ. Βαρεμένο
Στο καλοκαίρι του 2014 τοποθετεί ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τις παραδόσεις τμημάτων του οδικού άξονα Ακτίου Αμβρακία, ενώ το 2015 τοποθετείται χρονικά η ολοκλήρωση του. 
Το χρονοδιάγραμμα αυτό αναφέρεται στην επιστολή του κ. Χρυσοχοΐδη προς τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο, όπως.....
είχε δηλώσει ότι θα κάνει στη διάρκεια της πρόσφατης συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή.
Κατά τη συζήτηση εκείνη, ο υπουργός είχε παραδεχθεί ότι ο βουλευτής «έχει επί της ουσίας δίκιο» στην κριτική του για την απαράδεκτη καθυστέρηση του έργου, την οποία ο ίδιος είχε αποδώσει στην οικονομική κρίση, αλλά και «στην παθογένεια, στην ανοχή του Δημοσίου».
Αν και για τις επιμέρους εργολαβίες ο υπουργός δεν χρησιμοποιεί τον όρο «χρονοδιάγραμμα», αναφερόμενος σε «εκτιμώμενους χρόνους περαίωσης», η επιστολή του καταλήγει με τη διαβεβαίωση ότι «τυχόν μη εκπλήρωση από τώρα και στο εξής των συμβατικών υποχρεώσεων των αναδόχων, θα οδηγήσει οριστικά στην έκπτωσή τους από τα έργα και θα αποφασισθεί η πλέον ενδεδειγμένη λύση για τη συνέχισή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ