Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Συνελήφθη 36χρονος στο Μεσολόγγι για ανθρωποκτονία

Ένας 36χρονος συνελήφθη στο Μεσολόγγι κατηγορούμενος για τον θάνατο ενός 66χρονου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο άντρες λογομάχησαν χθες τα ξημερώματα στη περιοχή Ταμπακαρία Μεσολογγίου. Λόγο στο λόγο, πιάστηκαν στα χέρια και στη συνέχεια ακολούθησε πάλη μεταξύ τους. Κατά την διάρκεια της πάλης, ο 36χρονος φέρεται να........κτύπησε τον 66χρονο με ένα σκαμνί στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Ο φερόμενος ως δράστης, λίγες ώρες μετά το περιστατικό παρουσιάστηκε στις αστυνομικές αρχές του Μεσολογγίου, όπου και συνελήφθη.

Ο δράστης θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ