Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ευθύνες Τσοχατζόπουλου στον Γ. Παπανδρέου για την ενοχοποίηση του

Πολιτική χαρακτήρισε τη δίωξή του και ανυπόστατες τις σε βάρος του κατηγορίες, στην απολογία του ενώπιον του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων για την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος. «Δεν έχω καμία σχέση με υπεράκτιες εταιρείες» δήλωσε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος αρνήθηκε πλήρως όσα του........ αποδίδονται στην ογκωδέστατη δικογραφία για την υπόθεση των «μιζών», που φέρεται να πήρε για εξοπλιστικά προγράμματα του υπουργείου Άμυνας. 
Επαναλαμβάνοντας όσα κατά καιρούς έχει υποστηρίξει για τη σκευωρία που, όπως επιμένει, στήθηκε σε βάρος του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος είπε ότι ξεκίνησε και στήθηκε «από τα κυβερνητικά κλιμάκια», από τους «προσκυνημένους του Γ. Παπανδρέου». 

Ο κ. Τσοχατζόπουλος αρνήθηκε ότι έλαβε ανταλλάγματα για την άσκηση των καθηκόντων του και ότι έχει οποιαδήποτε εμπλοκή με τις εταιρείες, που, κατά το κατηγορητήριο, χρησιμοποιήθηκαν για να αποκρυβούν και να νομιμοποιηθούν, μέσω αγοραπωλησιών ακινήτων και μετοχών, δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, που διακινήθηκαν με αφορμή αγορές όπλων.

O πρώην υπουργός είπε ότι ούτε η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, ούτε η κόρη του, Αρετή Τσοχατζοπούλου, έχουν οποιαδήποτε σχέση με όσα τους καταλογίζονται.

Ο κατηγορούμενος απευθύνθηκε στα μέλη του δικαστηρίου και σημειώνοντας πως δεν ξεχνά, είπε: «Όλες τις μέρες ήταν εντυπωσιακή η στάση σας: απορρίψατε όλες μας τις προτάσεις. Είναι πρωτοφανές».

Αναφερόμενος στη μη κλήτευση μελών του ΚΥΣΕΑ, υποστήριξε πως το δικαστήριο είναι εκτεθειμένο στην κοινή γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ