Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Το ΕΚΑ Καταγγέλλει την επέμβαση στη Συρία

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε.
Ελ. Βενιζέλου 13- ΑΓΡΙΝΙΟ Τηλ.: (26410) 22 325 FAX : (26410)46 515
Αγρίνιο 29 - 8 -2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Ε. Κ. Αγρινίου καταγγέλλει στους εργαζόμενους της περιοχής το νέο πόλεμο που ετοιμάζονται να κάνουν οι Νατοϊκοί ιμπεριαλιστές στη Συρία με επικεφαλής τις Η.Π.Α.- ΒΡΕΤΑΝΙΑ- ΓΑΛΛΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ και την πλήρη στήριξη και συμμετοχή της...... ελληνικής κυβέρνησης.
Στο όνομα του ανταγωνισμού και του μοιράσματος των περιοχών και του ορυκτού πλούτου στη Μέση Ανατολή από τις πολυεθνικές και τα μονοπώλια, ετοιμάζονται να πνίξουν στο αίμα το λαό και την εργατική τάξη μιας ακόμα χώρας με απρόβλεπτες συνέπειες στην ευρύτερη περιοχή.
Με πρόσχημα τις «εμφύλιες πολεμικές συγκρούσεις» στη Συρία , που οι ίδιοι οργάνωσαν και προώθησαν για να περάσουν τα αντιλαϊκά σχέδια, είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν μια ακόμα ανθρωποσφαγή με «φιλανθρωπικό» προσωπείο.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο λαό της Συρίας και απαιτούμε :

- Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας και οι άλλες Νατοϊκές βάσεις στη χώρα μας, να μη δοθεί κανενός είδους διευκόλυνση στους πολεμοκάπηλους ιμπεριαλιστές.
- Καμιά συμμέτοχη ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων σ’ αυτόν τον πόλεμο.
- Να σταματήσει κάθε στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ
- Έξω οι βάσεις του θανάτου από την Ελλάδα.

Η συγκυβέρνηση Ν.Δ- ΠΑΣΟΚ των Σαμαρά – Βενιζέλου δεν έχει κανένα δικαίωμα απέναντι στο λαό της χώρας μας να στηρίζει και προωθεί ένα νέο πόλεμο στην περιοχή.

- Κάτω τα χέρια από τη Συρία.
- Όχι στα ιμπεριαλιστικά σχέδια για τη Μέση Ανατολή.
- Αλληλεγγύη στην εργατική τάξη και τους λαούς της περιοχής.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ